Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvége első részében a hold a Bika jegyében jár majd, ahol nagyon jól érzi agát, a stabilitást, a nyugalmat és a harmóniát kedveli, érdemes a szépséggel kapcsolatos dolgokkal foglalkoznunk, illetve olyan tevékenységeket végeznünk, melyek a természettel közeliek, vagy a természettel vannak összefüggésben, menjünk túrázni, kirándulni, legyünk sokat a szabadban.

A mai nap a Hold a Bikában járja égi útját, az esti órákban éri el az Uránuszt és kapcsolódik össze a két energia, így a párkapcsolatok, szoros kapcsolatok új minőséget kaphatnak, a lezárások, megújítások szükségessége előtérbe kerül. Ez az energiaminőség elmossa a görcsös ragaszkodást-birtoklást, ha nem engedjük el,akkor elviheti magával amit birtokolni akarunk. A Bika energia képviseli az “enyém” és a “tulajdonom” szavakkal járó tartalmat, de az életben semmi és senki nem a miénk, csak mellettünk van jelen és kísér utunkon, de mindenki ugyan úgy távozik az út végén ahogy érkezett, ruhátlanul, ami a tied/miénk azok az átélt emlékek, az eltöltött idő. A lelked lenyomatát viszed magaddal, a tárgyakat, bankszámlákat, embereket el kell hagynod….a Bika analógia egyik feladata ezt megtanulni.

Érzelmeinkre a kitartás és a makacsság lehet jellemző, érdemes odafigyelni, hogy egy-egy szituációban ne legyünk túl birtoklóak, ragaszkodóak. A hétvége második felében a gondoskodásra való hajlamunk erősödhet fel, és a családi kapcsolataink kerülhetnek előtérbe, hangulatingadozás jellemezhet minket, vagy pedig hajlamosak lehetünk egy kis nosztalgiára a párkapcsolatunkkal összefüggésben.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?