Ezúttal olvasónk, Zsuzsa levelére válaszolt a szerkesztőségünk asztrológusa.

Kedves Asztrológus!

Zsuzsa vagyok, 35 éves és Budapesten élek. Apámmal a kapcsolatom kicsi korom óta nem a legjobb, a szüleim elváltak, és ő 3 éves koromban elhagyta a családot. Igazából évek óta nem igen beszéltünk, de most előkerült és megpróbál kapcsolódni hozzám, de nagyon nehezen megy ez nekem. Érdemes –e felvenni vele a kapcsolatot?

Kedves Zsuzsa!

A képlet alapján látható, hogy egy szaturnuszi energia jelzi az apa megjelenését az életedben. Azt gondolom, hogy mindenképpen egy tisztázó beszélgetést érdemes lenne megtenni vele, mert a párkapcsolati mintázatokat nagyon erősen befolyásolja az apa személye és az apai minták, és a te kapcsolati mintázatodban benne van, hogy a partnerek esetleg elhagynak, ezzel is rámutatva az ismétlődő mintára, amin mindenképpen érdemes lenne dolgozni. Saját magad miatt.

Elakadtál egy bizonyos életszakaszban, nem találod a kiutat egy számodra nehezebb szituációból, választ keresel egy számodra fontos kérdésre? Írj nekem bátran, és segítek, hogy megtaláld a kiutat a helyzetből. Nem kell mást tenned, mint a megadott e-mail címre (onismeretiasztrologia2021@gmail.com)megírod nekem a pontos születési adataidat (születési idő, hely, óra, perc) és a kérdésedet, hogy mi az amiben segítséget szeretnél kérni, én pedig válaszolok Neked. Egy kérdésre tudok itt az oldalon keresztül választ adni, kérlek, ha írsz nekem, akkor a Téged foglalkoztató témával kapcsolatosan  pár mondatban tájékoztass engem. A válaszadás a levelek beérkezési sorrendjében történik.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?