Azt a kifejezést jól ismerjük, hogy  az „ellentétek vonzzák” egymást. Mi van, ha nem csak az ellentétek vonzzák egymást? Talán éppen ellenkezőleg, mi van, ha a legőszintébb és leghosszabb kapcsolatok olyan emberek között alakulnak ki, akikben sok a közös, és nem az ellenkezője? Mutatjuk, hogy  milyen előnyei és hátrányai vannak az azonos állatövi jegyek képviselői közötti kapcsolatokban.

Azonos állatövi jegyek a kapcsolatokban

Előnyök:

Körülbelül ugyanaz a kommunikációs stílus.

Vannak jegyek, amelyek képviselői szeretnek iróniával kommunikálni, folyamatosan gúnyolódni egy partneren. És vannak, akik nem bírják az ilyen kommunikációt. Nyilvánvaló, hogy ha ezeket az ellentéteket kombinálod, akkor nem tudnak sokáig boldog kapcsolatban lenni, és hamarosan szétválnak. De ha mindkét partner egyformán viszonyul a számos vicchez vagy azok hiányához, akkor egy ilyen kapcsolat sokáig fog tartani.

Hasonló életszemlélet

Az azonos csillagjegy képviselőinek gyakran ugyanaz a világnézete, céljai, értékei és ízlései. Egyes jelek a karrierhez köthetők, a másik pedig a családhoz, a gyerekekhez. Problémás az ilyen különböző jelek együttléte, hiszen külön-külön mindenki törekszik valamire a saját jegyének jellemzőiből. De ha egyezik a jegy, akkor harmónia jön be a kapcsolatba, és minden életkérdés könnyen megoldódik

A szerelem szinte azonos felfogása

Példaként említhetjük a jól ismert féltékeny embereket – Skorpiók. A Skorpióknak időnként nagyon nehéz bizonyítani féltékenységük okát, míg egy másik jegy (pl. Vízöntő) egyáltalán nem érti ezt. De ha két Skorpió lenne egy párban, akkor nem kellene semmit magyarázni, hiszen a partnerek maguk is megértenék egymás érzéseit.

Negatívumok:

A partnerek túlzott hasonlósága

Természetesen, ha a partnerek azonos pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, a harmónia uralkodik a kapcsolatban. De mi történik, ha a negatív tulajdonságok is azonosak? A szerelmesek veszekedni kezdenek, és örökké szemrehányást tesznek egymásnak ugyanazért. Az ilyen kapcsolatokból is hiányozhat a változatosság, ami megöli a romantikát és a titokzatosságot, és növeli az unalmat.

Az egyensúly hiánya

Még a meglehetősen pozitív tulajdonságok hasonlósága is tönkreteheti az azonos jegyek közötti kapcsolatokat. Például az Oroszlánok (általában) vezető szerepre törekszenek a kapcsolatokban . De jól tudjuk, hogy nem lehet két vezető egy kapcsolatban, és nagy valószínűséggel az ilyen kapcsolatok kudarcra vannak ítélve.

Baráti kapcsolódások

Egyazon csillagjegy képviselői sok közös vonást találhatnak egymásban, és ez egy erős barátság alapjává válhat. Ez azt jelenti, hogy az ember látja a hasonlóságot saját magával, és azonosulni tud a másik emberrel.

Lehetetlen egyértelműen válaszolni arra a kérdésre, hogy érdemes-e kapcsolatba lépni egy azonos csillagjegyű személlyel. Az ilyen kapcsolatoknak megvannak az előnyei és hátrányai, de pozitív kimenetelű lehet a kapcsolat, a Bika, Mérleg, Nyilas, Halak és Szűz esetében.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?