A holnapi napon belép a Nap a Rák jegyébe, így előtérbe kerülhet a család, a gondoskodás, az intimitás, otthon, a bizalom kérdésköre, valamint mélyen lévő gyökereink is megvilágítást kaphatnak, és lehetőséget kaphatunk olyan családi mintázatok felszínre hozására, mellyel ideje lenne szembe néznünk, hogy utunkon tovább haladva a fejlődésünket szolgálja.

A Rák jegy energiái:

A Rák jegy uralkodóbolygója a Hold, így a hangulataink, a lelkivilágunk kérdésköre a következő időszakban előtérben lesz, de a mostani energiák is erre terelnek minket. Lelkiállapotunk kerülhet az elkövetkezendő pár hétben előtérbe, hiszen a Nap bevilágítja a Hold által uralt területeket, így beleláthatunk tudattalanunkba, és rávilágíthatunk olyan múltbéli, gyermekkori, régi ,már beforrottnak hitt sebeinkre aminek a begyógyítására most lehetőségünk nyílik.

Ez az energia a Rák érdekeltségűeknél( Aszcendens, Nap, Hold) erőteljesen lehet jelen, hangulatuk depresszívebb lehet, nosztalgikus élményeik felerősödhetnek, zaklatottabbak lehetnek, de ezekben a napokban a fókusz az anyaság, az anyai minták, a nőiség, az otthon, a család, a gyermekkor, érzelmi örökségek színterét helyezi előtérbe igazából sokunknál. Az elmúlt időszak a családi és párkapcsolatokban is átrendeződéseket hozhatott, elválás, egyesülés, távozás esetleg halálozás formájában. A gyász jelölője is ez az idősík. A gyász pedig a fájdalom, a feldolgozás, elengedés témaköreit érinti.

Átrendeződött helyzetünkre is tekintsünk rá, nézzük meg ott milyen szerepet töltünk be, kinek a felelősségét akarjuk átvenni, és miért? A saját életünket éljük -e, vagy önfeláldozóan belevetjük magunkat egy másnak jó helyzetbe? A régmúlt hiányait szeretnénk -e kompenzálni úgy, hogy a “család motorjaként”teljesítünk? Ezzel egyensúlyban van -e más kapcsolati rendszerünk, vagy annak rovására megy? A Rák analógia, ha nincs egyensúlyban, akkor hajlamos a mártíromságig teljesíteni, és a család “összetartását” bármi áron felvállalni.

A másik véglet lehet, hogy munkába “menekülve” lesz elutasító az anyai energia, így nem “kell” megélni az anyaságot, ami “teher”.

A Hold a Rák jegyében otthon van, így még erőteljesebb energiákat mozgósit, melyben előtérbe kerülhet múltunk, anyai energiák, anyánkkal vagy nőrokonokkal kapcsolatos felkavaró érzelmi helyzetek, gyermekkorunk eseményei, gyermekünkkel kapcsolatos szituációk. A gondoskodásra való igényünk/hajlamunk felerősödhet. A Nap energiája összekapcsolódik a Hold minőségével, így a tudatosodás folyamata támogatott.  Az áldozati helyzetek felerősödhetnek, mártírszerepeink felismerésére kaphatunk lehetőséget. Mélyről jövő sérüléseink központi szerephez juthatnak.

A Rák érdekeltségűeknél kiemelkedően fontos a család, és a gyermeknevelés/annak hiánya, az életútjukon rengeteg életeseménynél központi szerepet tölthet be a témakör.

Hírességek, akiknek a Napja a Rák jegyében van:

Diana hercegnő, Harrison Ford, Tom Hanks, Jessica Simpson, Robin Williams, Tom Cruise, Lindsay Lohan, Selena Gomez, Vilmos herceg,

Isten éltesse a Rák jegy szülötteit!

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?