Aki a jelen van a közösségi médiában, az bizonyára már régen felfedezte – az Instagram-univerzum legszebb lábbelijét. A Hermès chypre papucsa ugyanis a szezon legdögösebb cipője.

A bőr csodák már el is keltek

A deja vu -t az emlékezés téveszméjeként határozzák meg, amikoris az ember azt hiszi, hogy korábban átélt egy jelen eseményt. Jelenleg pedig folyamatosan déjà vu-t tapasztalunk – különösen, amikor végig görgetjük az Instagram-hírcsatornánkat, és rálelünk a divat legmenőbb cipőire. Aki jól emlékszik, az tudja, hogy egészen a közelmúltig és korábban hosszú évekig az Oran szandál volt a Hérmes trendcipője. A luxusmárka most ismét bedobta magát, és megtervezte 2022 nyár legvágyottabb lábbelijét a Chypre modellel.

Mutasd a lábad

Amit korábban Orannak hívtak, azt ma Chypre-nek hívják. A modellek szinte zavarbaejtően hasonlítanak is egymásra. De csak majdnem. Az ikonikus H-alakú kapocs mellett a Chypre-t egy bőrpánt is díszíti, amely a felső lábfejet tartja. Az eredetileg filigrán modell alkalmazkodik a mindenütt jelenlévő apa szandál trendhez – és mindent tükröz, amit idén egy lábbeliben keresünk. A stílusosságot az egyszerűséggel ötvözik, és ez a kombináció extra előkelőnek tűnik. 

Sajnos egy kis vagyonba kerülnek. Eltekintve attól, hogy amúgyis elkeltek, és csak a megfelelő luxus használt platformokon érhetők el az eredeti ár kétszereséért. De álmodozni még lehet…Source link

Vélemény, hozzászólás?