Megbékélésre vágysz, mert veszteség ért? Szeretnél feltöltődni? Még nem vagy túl egy fájdalmas szakításon? Kimerültnek érzed magad és szeretnél feltöltődni? Nem kell körbejárnod emiatt a világot, mutatunk Neked pár csodálatos helyet Magyarországon, ahova érdemes ellátogatnod, mert olyan rendkívüli energiával rendelkeznek, melyek elősegíthetik gyógyulásod.

A Földet körbe hálózzák azok a különleges energiavonalak, amelyeket szabad szemmel talán nem látunk, ám amikor ott vagyunk, annál inkább érzékeljük erejüket. Talán nem is tudtad eddig, de Magyarországon is vannak olyan varázslatos helyek, amelyek tele vannak spirituális energiával, és ha idelátogatsz, teljesen feltöltődve indulsz el hazafelé!

Juliánus-kilátó, Nagymaros

 A tornyot 1939-ben építtette az Encián Turisták a Magyar Turista Szövetség támogatásával. A kilátó felhúzása a társaság megalakulásának 25. évfordulójára esett, és Julianus barátról nevezték el, aki Domonkos-rendi szerzetes volt a XIII. században, és két utazást tett a középkorban szerzetestársaival együtt, hogy megtalálja a magyarok őshazáját keleten.

A közel 15 méter magas, középkori bástyát idéző Julianus barátról elnevezett Julianus-kilátó a Hegyestető 482 méter magas csúcsán található. A kilátóból nemcsak a Dunára, de a Börzsönyre is lenyűgöző kilátás nyílik. Nagymarosról a kék, Zebegényből a sárga jelzésekkel ellátott útvonalon, egy körülbelül 4 km-es úton érkezünk a kilátóhoz. A turistaútvonal minden évszakban felfedezhető, de érdemes az időjárási viszonyokat figyelembe venni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?