Mutatjuk, hogy mit jósolnak a rúnakövek az egyes csillagjegyek számára az idei nyárra.

Kos – Fehu rúna

A nyár az anyagi határok és az új lehetőségek tudatosításának időszaka lesz számodra. Készülj fel a sok lehetőségre, és anyagi bevételeid is nőhetnek. Jelenleg lehetőséged van arra, hogy gazdagabbá tedd magad, de ehhez keményen kell dolgoznod. Ez egy jó időszak a munkára és a pénzkeresetre. A lényeg az, hogy a boldogulás lehetőségei adottak legyenek.

Ebben az időszakban mind a munkahelyi, mind a személyes kapcsolatokat újjáépítheted. Az energia és a szenvedély hullámzása garantált számodra. A runa azonban emlékeztet arra, hogy ahhoz, hogy szerencsénk legyen, fontos, hogy egyensúlyban legyünk, és kiegyensúlyozottan tudjunk kapni és adni. Ha ezt megérted lépj bátran előre, fedezz fel új távlatokat. Az egyetlen figyelmeztetés: érdemes kontrollálni a testsúlyt, mert a Runa Fehu nemcsak anyagi, hanem súlygyarapodást is eredményezhet.

Bika – Rune Soul

A Nap energiája fog támogatni ezen a nyáron, ez pedig az egészség, a siker és a szépség, az élet igazi irányának keresése és megtalálása, valamint a jólét támogatását jelenti. Az akadályok és nehézségek eltűnnek, ahogy haladsz előre, és a tétlenség és a kétségek is eltűnnek a győzelem felé vezető úton. Ez a nyár megnyitja az utat az igazi célok felé. A lehető legfényesebb és legjobb útra vezethetnek ezek az energiák. A lényeg, hogy ne állj egy helyben, hanem használd ki lehetőségeket.

Figyelmeztet a rúna: Az erős napfényben leéghet a bőr, ezért fennáll az égési sérülés veszélye, légy óvatos.

Ikrek – Runa Eyvaz

Változások, személyes (és olykor hirtelen) átalakulások időszaka előtt állsz. Ne félj megváltoztatni céljaid és terveid, érzéseid. De ahhoz, hogy beléphess egy újba, minden régit ki kell takarítanod. Erőre és elszántságra lesz szükséged ahhoz, hogy ne ragadj meg a múltban.
Segítségedre lesz: mozgékonyság, dinamizmus, félelemnélküliség, amit minden körülmények között meg kell mutatnod. Ezenkívül szembe kell nézned azzal a kihívással, amellyel eddig félelmeidet táplálta, ez az a játék, amelyet meg kell nyerni, ez az a kockázat, amelyet érdemes vállalni a cél elérése érdekében. Életed álma már közel van.

Rák – Hagalaz rúna

Kezdj el valamit megváltoztatni az életedben. A nyár megmutatja, hogy eljött az idő, hogy elhagyd a régi életed, utat engedve az újnak. A lényeg az, hogy ne állj ellen ezeknek a változásoknak, jobb, ha kikényszeríted őket. Tekintsd át a régi terveket, válaszolj őszintén magadnak, valóban azokat szeretnéd még megvalósítani?  Ha nem, engedd el őket. A megszokott dolgok háttérbe szorulnak, és már készülnek az újak. Az élet megkívánja a változást, amiben új szerepben mutathatod meg magad. 

Oroszlán – Runa Inguz

A nyár végtelen lehetőségeket nyit meg előtted, amelyek garantálják a jó közérzetet. Az öröm és a gyümölcsöző tevékenység fényes előjele ez. Az életedben az érzéki helyzetek fognak dominálni– ezen keresztül haladhatsz a célok felé.

Talán egy új partner megjelenésére is lehetőség adódik, aki támogatja a céljaidat. Engedd meg magadnak a belső ellazulást, ami kihat az energiameződre, és akkor a hozzád érkező új helyzetek sikeresen tudnak beáramolni az életedbe.

Szűz – Éváz rúna

Ezt az időszakot fordítsd az emberekkel való kommunikációra, üzleti kapcsolatok kialakítására. Számodra a nyár a megállapodások és az együttműködés, a közös tevékenységek ideje.  Ne ülj nyugodtan, iktass be minél több tevékenységet az életedbe. Ezek a változások egy új otthon vagy iroda, karrierváltás vagy izgalmas utazás formájában jelentkezhetnek. Használj ki minden lehetőséget a mozgásra, utazásra, hogy új élményt szerezz. Vedd észre a körülötted zajló pozitív változásokat, valamint a lehetséges partnereket (szerelemben és barátságban egyaránt).

Mérleg – Uruz rúna

A nyári hónapok sikeresek lesznek számodra, de csak akkor, ha bátorságot és vágyat mutatsz az elérésére. Energiát és erőt, bizonyos szempontból még agressziót is kapsz, irányítsd őket a nagyszabású célok megvalósítására. Minél nehezebben elérhető célok, annál nagyobb energiákra van szükség a megvalósításukhoz. Rajtad múlik, hogy megragadod –e a lehetőséget.

Itt az ideje, hogy határozottságot mutass. Mind a szerelemben, mind a munkában mutass bátorságot, amely rengeteg energiát ad, eloszlatja a gyengeséget és a kétségeket.

Skorpió – Ansuz rúna

Tanulásban segít ez a nyár. Sikeres lesz számodra az új ismeretek megszerzése, képzés, továbbképzés. Tegyél egy lépést előre a fejlődésedben. Menj emberek közé, légy nyitott az új energiákra, kapcsolatokra. Egy benned lévő tudattalan helyzet felszínre kerülhet, önismereti nyarad lehet. Ez a helyzet segít bölcsebbé válnod, és amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj az illúzióktól. Figyelmesen hallgasd meg a közeledben élők mondandóját, ebben az időszakban érkező információk egyáltalán nem véletlenszerűek.

Nyilas – Rune Perth

Ebben az időszakban karmikus jellegű események várnak rád. Saját szemeddel láthatod majd, hogy a legkisebb tettek is megváltoztatják az univerzum és a sors működését. Titkok váratlan felfedésére és hosszan húzódó ügyek megoldására kerülhet sor. A véletlenszerűnek tűnő események valójában egy nagyobb terv részét képezhetik személyes sorsodnak. Értsd meg az összefüggést a történések között. Végzetes találkozásokon és ugyanazokon a sorsszerű elválásokon kell keresztülmenned. Mindez a fejlődésedet segíti elő. 

Bak – Rúna Hyera

Számodra a nyár a tetteid következményeivel szembesythet.. Ha változásokra vártál, akkor tudd, hogy nincsenek messze. A dolgok fokozatosan javulni fognak. Készülj fel, hogy méltó jutalmat kapj munkádért. Az igazságszolgáltatással, jogi ügyekkel kapcsolatos kérdések sikeresen megoldódnak. És ami jogosan a tiéd, az a tiéd lesz. Legyen szó magánéletedről vagy szakmai életedről.  Ebben az időszakban kiegyenlítődik a rend, azt kapod, amit megérdemelsz. És ami a legfontosabb, ne siettesd a dolgokat, hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy kell. Az idő most a te kezedre játszik.

Vízöntő – Rune Raido

 Szédületes és sikeres utazás vár rád. Egyesek számára ez nyaralások, üzleti utak, kis, de gyakori utazások formájában jelenhet meg, valakinek pedig költözést, új munkahelyet, új kapcsolatot, családalapítást hozhat.Használd ki ezeket a lehetőségeket – ezek arra szolgálnak, hogy jobbá változtassák a jelenedet. A nyár végén minden bizonnyal sok emléked lesz, valamint lehetőséged nyílik megérteni, mennyit változott az életed.

Halak – Vunyo rúna

Nyáron pihenhetsz, szívből szórakozhatsz és érzéki örömökben részesülhetsz. Egy jó időszak, amely békét és belső növekedést ad neked. A barátokkal és a családdal való kapcsolatok megerősödnek.  A kreatív energiák felerősödnek, és ez  új távlatok megnyitását jelenti. Sikereket érhetsz el, de a lényeg az, hogy valódi vágyból fakadjon amikor teszel valamit, és szeretettel és örömmel hajtsd végre a cselekedetet. Ne vállald magadra azokat a dolgokat, amelyek megterhelnek, és nem visznek győzelemre.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?