Mutatjuk, hogy érzelmileg hogyan érinthet a hétvége.

Hétvégi holdhoroszkóp:

A Hold mozgását már az ősi kultúrákban is figyelemmel kísérték, a Hold ciklusához igazították egyes tevékenységeiket az őseink, és úgy tartják, hogy a holdenergia kihatással van az érzelmekre és a hangulatunkra is. Az asztrológiában a Hold a lélek jelzője, az érzelmeket képviseli, és mivel gyors mozgású, ezért természetesen a hangulatainkra is hatással lehet.

A hétvégén a Hold a Mérleg jegyében járja égi útját, így a szombati napon a partnerkapcsolataink, és a harmónia kérdésköre kerülhet előtérbe. Párkapcsolati elakadásainkra mutathat rá a hétvégi holdállás, érzelmeink és vágyaink a harmóniára törekvést támogatják, de az adott helyzetek pedig egy tüzesebb, türelmetlenebb, szenvedélyesebb energiát mutatnak, így előfordulhat szóváltás és vita, mert úgy érezhetjük, hogy  párunk meggondolatlan helyzetet teremtett.

Ne ezen a hétvégén próbáljuk megváltani a világot, érdemes a dolgokat kicsit lazábban venni. A vasárnapi nap folyamán a Hold a Skorpió jegyébe lép, így egy szélsőségesebb, mélyebb érzelmi helyzetben rálátást kaphatunk a párkapcsolati elakadásainkra. Ez az energia már megalapozza a hétfőn kiteljesedő Skorpió Telihold energiáját.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?