Eláruljuk, hogy az asztrológiai csillagjegyek közül melyiknek lesz nagy szerencséje az idei év második felében, így nekik valóra válhatnak az álmaik.

Ikrek

Az év elején történt negatív események ellenére ennek a csillagjegynek sikerült megőriznie a lelki békéjét. A tervezett dolgok közül nem minden valósult meg, de az év második felében változni fog a helyzet: lesz lehetőség a felzárkózásra. Június után az Ikrek élete javulni kezd. Lesznek olyan lehetőségek, amelyeket nem szabad kihagyni. Hasznos információk birtokában jelentősen előrelép karrierje szempontjából, és képes lesz megoldani a mindennapi kérdéseket. Az Ikrek az intuícióikra támaszkodva könnyedén megbirkóznak minden nehézséggel. Ezenkívül a jegy képviselői képesek lesznek pozitív légkört teremteni maguk körül, ami javítja személyes életüket. Ha a pozitív hozzáállás folytatódik, akkor minden területen garantált a siker.

Mérleg

2022 második felében a Mérleg szerencsés lesz. Ennek a jegynek lehetősége nyílik a karrierjében ambícióinak megvalósítására, új projektek elindítására és előrehaladásra. A csillagok minden vállalkozást előnyben részesítenek. Az anyagi helyzet stabil lesz, az érdekes ötletek nem maradnak figyelmen kívül a főnökei előtt. Leküzd minden akadályt, és lenyűgöző eredményeket érhet el. Az asztrológusok azt javasolják, hogy bátran nyissa meg saját vállalkozását. Ugyanakkor próbálja meg kerülni az együttműködést azokkal az emberekkel, akik csak önző érdekeket követnek, és úgy tervezze meg pénzügyi dolgait, hogy elkerülje a felesleges kiadásokat. A személyes életben kellemes változások lesznek. Csökken a párkapcsolati nehézségek száma, és nagyon ígéretesek lesznek az új ismeretségek. A Mérlegnek nem kell aggódnia az egészsége miatt – a kisebb betegségek gyorsan elmúlnak, és tele lesz lelkesedéssel és erővel.

Szűz

A Szűz kitartása és szorgalma végre meg lesz jutalmazva. Az év második felében kedvező anyagi helyzet alakul ki. A bevételek nagymértékben meghaladják várható kiadásait, így megengedhet magának akár egy luxus nyaralást. Ezenkívül ne utasítsa el az ígéretes ajánlatokat. A szerencse nem hagyja el, ha határozottságot mutat, és felelősséget vállal a nehéz helyzetekben. Fontos, hogy lássuk a célt és ragaszkodjunk a stratégiához, hosszú távon dolgozva. A személyes kapcsolatok háttérbe szorulnak. Kerülje a konfliktust – az apró félreértések nagy problémákká válhatnak. Legyen türelmes és készüljön a kompromisszumokra. Nagy a valószínűsége annak, hogy lakóhelyet vagy partnert váltanak, de minden változás előnyös lesz. Különösebb egészségügyi problémák nem várhatók, de a Szűzeknek jobb, ha kerülik a túlterheltséget. Az egészség megőrzéséhez elegendő a könnyű sport és a minőségi pihenés.

Bak

Az év második felében kellemes meglepetésekre lehet számítani. Nem tervezett utazásra indulhat, új barátokat találhat, és találkozhat lelki társával. A pénzügyek könnyen megoldódnak. Karrierjük sikerének köszönhetően a Bakok elnyerik régóta várt függetlenségüket. A jegy egyes képviselői úgy döntenek, hogy munkahelyet váltanak. A jó irányba haladókat az akadályok ellenére is elkíséri a szerencse. Az év második felében minimális erőfeszítés is elegendő ahhoz, hogy remek formában tartsa magát. Csak a túlzott érzelmesség károsíthatja egészségét – minden helyzetben próbáljon nyugodt maradni.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?