Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, amelyeknek kedvez a Sors az idei nyári szezonban.

Kos

Nyáron fantasztikus szerencsével találkozhatsz: a szerencse szó szerint mindenhova el fog kísérni. A Kos túlzás nélkül az idei év legboldogabb csillagjegyének nevezhető. A nyár „forró” lesz – a bolygók kedvező helyzetének köszönhetően minden tervét megvalósíthatja. A kalandvágy és a bátorság jól jön a közeljövőben. Kezdjen el terveket készíteni, és ne féljen kísérletezni. Megváltoztathatja lakhelyét vagy munkahelyét, saját vállalkozást nyithat és új hobbit tanulhat. A változás szele a Te irányodba fog fújni – minden törekvésedben sikert hoz. Légy nyitott minden olyan változásra, amely gyökeresen megváltoztathatja az életed. Legyél optimista, és minden menni fog!

Ikrek

A nyár új lehetőségeket nyit meg előtted: ez lehet az elmúlt évek legsikeresebb nyara. Képes lesz megvalósítani régi álmát, javítani anyagi helyzetén, lelki társra találni. A csillagok mindenben pártfogolnak: új szerelem vár rád, érdekes utazás, munkahelyi előléptetés. Szédületes siker vár az Ikrekre az üzleti életben és a karrierben. Megbízható partnerekkel találkozhat, nagyszabású projektekbe kezd, és végül kiaknázhatja a tehetségét.

Oroszlán

A kemény munkád és a kitartásod értékelni fogják. Ragaszkodj egy átlátható tervhez, hogy a lehető leggyorsabban elérd céljaidat. Az idei nyáron a vetélytársak nem jelentenek akadályt számodra. Megbízható támogatóid lesznek, akik segítenek valóra váltani álmaidat. A megvalósított projektek nagyon jövedelmezőek lehetnek,  így javíthat az oroszlán a  pénzügyi helyzetén és új szintre léphet. A nyár számos egyedi lehetőséget kínál. Ne maradj le a nagyszerű ajánlatokról – ezek befolyásolják szakmai fejlődésed. Az asztrológusok azt tanácsolják az Oroszlánoknak, hogy ne féljenek felelősséget vállalni: vezethetsz egy nagy projektet, vagy vállalhatsz vezetői pozíciót. Az átalakulások személyes szinten is megtörténnek: esélyed lesz arra, hogy változtass az életeden és találkozz a megfelelő partnerrel.

Bak

A sikeres jövő kapui megnyílnak előtted. Nagy szerencse vár a jel azon képviselőire, akik arról álmodoznak, hogy megtalálják a párjukat.  Az alkalmi nyári ismerkedés nagyon ígéretes lesz. A Bak ebben az időszakban tele lesz bájjal és nyitott az új kapcsolatokra. Az aktivitás és az energia segít minden őrült ötlet megvalósításában. Stabil jövedelmet és jólétet fog találni. A szerelem frontján elért siker elősegíti a szeretteivel való kölcsönös megértést, és javítja a munkahelyi helyzetet. Szerencséd lesz az üzleti partnerekkel, érdekes projektek jelennek meg életedben. Ideje megmutatni, mire vagy képes.  A stabil bevételnövekedés lehetővé teszi számukra, hogy a közeljövőre vonatkozó terveket készítsenek.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?