Az idei nyarat ismét a durva esztétika mozgása jellemzi. Az “Ugly Sneaker ” és az “Ugly Boots” után most az “Ugly Sandals” is felkerült a kifutókra. Pont az ormótlanságuk az, ami különlegessé teszi őket. Cikkünkben mutatjuk a legjobb módjait a stílus kialakításának a lábbelikkel!

A nyár csúnya cipői

Nagy, vaskos és szemet gyönyörködtető: az “Ugly” szandál ismét hódít. Igaz, megoszlanak a vélemények erről a cipőtrendről. Míg egyesek úgy látják, hogy a vaskos szandálok abszolút kihagyhatatlanok, mások azért ünneplik, mert kényelmes viseletet és különleges dizájnt. Megmutatjuk, hogyan viseld a lábbelit ezen a nyáron!

Ezúttal a több a több, nem a kevesebb

Mintha a szandál dizájnja önmagában nem lenne elég feltűnő, ebben a szezonban ez még több lesz. A neon színekkel és állatmintás mintával ez a modell mindenképpen egy plusz bátorságot igényel! Ha maga a cipő nem elég feltűnő, szokatlan zoknikkal még jobban kiemelheted az outfittedből. 

Klasszikus  

A Crocs valószínűleg az egyik legismertebb vaskos szandálmodell. Bár a vaskos szandálnak ezt a változatát már korábban is lehetett látni, ez a modell hódítja meg az idei 2022-es tavaszi/nyári kollekciók kifutóit is. Ami ott különösen szembeötlő, hogy még ha első pillantásra kecsesen is néz ki a cipő, nagyon kényelmes. A ruhák, szoknyák vagy elegáns öltönyök is kombinálhatók vele.

Magasra teszi a lécet!

Magas, magasabb, vaskos szandál! A túlméretezett darabok ebben a szezonban is uralják a cipőtrendet. Ezek a modellek a 90-es évek hangulatát sugározzák, és sokféle öltözékkel kombinálhatók. Akár farmert, akár miniszoknyát használunk, a cipő nem hagy nyitva semmilyen lehetőséget. Ruhákkal kombinálva is tökéletes, és egyedi stílustörést biztosít. Bármelyik modellt is választjuk, egy közös vonás van bennük: Garantáltan felkeltik a figyelmet, és rendkívül komfortosak is! Source link

Vélemény, hozzászólás?