Ezúttal olvasónk, Ági levelére válaszolt a szerkesztőségünk asztrológusa.

Kedves Asztrológus!

Ági vagyok, 28 éves, és Budapesten élek. Már 2 éve szeretnék munkahelyet váltani, és elmenni külföldre dolgozni a vendéglátóiparba, de akkor a covid miatt nem tudtam ezt a lépést megtenni. Azt szeretném most megtudni, hogy a képletem alapján a munkahelyváltás támogatott –e?

Köszönöm a választát!

Üdvözlettel: Ági

Kedves Ági!

A képleted alapján valóban nem is volt a munkahely megváltoztatása támogatott, ha nem covid lett volna, akkor valamilyen más szituáció akadályozott volna ebben. 2022 decemberéig nem támogatott a képletedben a munkahely megváltoztatása, de a jövő évi előrejelzésed azt mutatja, hogy 2023 februárjában sikeresen tudsz külföldön munkát vállalni. Addig viszont támogató energia van jelen tanfolyamok elvégzéséhez, így lehet, hogy érdemes lenne egy nyelvtanfolyamra beiratkozni addig. Egy hosszabb távú – akár tengeren túli – munkalehetőségre lesz lehetőséged februártól.

Elakadtál egy bizonyos életszakaszban, nem találod a kiutat egy számodra nehezebb szituációból, választ keresel egy számodra fontos kérdésre? Írj nekem bátran, és segítek, hogy megtaláld a kiutat a helyzetből. Nem kell mást tenned, mint a megadott e-mail címre (onismeretiasztrologia2021@gmail.com)megírod nekem a pontos születési adataidat (születési idő, hely, óra, perc) és a kérdésedet, hogy mi az amiben segítséget szeretnél kérni, én pedig válaszolok Neked. Egy kérdésre tudok itt az oldalon keresztül választ adni, kérlek, ha írsz nekem, akkor a Téged foglalkoztató témával kapcsolatosan  pár mondatban tájékoztass engem. A válaszadás a levelek beérkezési sorrendjében történik.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?