A mai napon 18 óra 34 perckor pontosul be a Újhold képlete az égen, a Halak jegyében, amely kedvez a spirituális energiáknak, az együttérzésnek, és a feltétel nélküli szeretet megteremtésének.

Újhold a Halakban:

Egy csodálatos, teremtő Újhold jön létre a mai este folyamán, amely támogatja a lelki helyzeteinkre való rálátást, és a feloldódást a szeretet nevében. Az Újhold a teremtés, valami újnak a kezdete, a lelki és érzelmi energiák megújulása, és a változtatás lehetőségének megragadását is magába foglalja.

Az újhold energiája bevilágíthatja e lelkünkben a szolgálat életterületét, most önfeláldozóan segíthetünk másokon, illetve saját munkánkkal kapcsolatosan is a támogató oldalt vehetjük figyelembe. A Jupiter energiája is bekapcsolódik az Újhold képletébe, ez pedig elfogadást, együttérzést adhat, erősebben élhetjük meg ezeket a helyzeteket, illetve szerencsésebb kimenetelű események történhetnek velünk. A kapcsolataink és a párkapcsolatunk ismét előtérbe kerül, hajlamosabbak lehetünk érzékenyebben megélni ezeket a helyzeteket, de egy kimondottan romantikus állás, így ha a helyzet támogató, és a kapcsolat harmonikusnak mondható, akkor egy csodálatos teremtő napot élhetünk meg a partnerünkkel. Kevésbé támogatott helyzeteknél felnagyítódhatnak a problémák, hajlamosak lehetünk áldozatként tekinteni magunkra a kapcsolatunkban, és mártírként szenvedtetni magunkat, ahelyett, hogy tennénk, és lépnénk önmagunk fejlődése érdekében, és nem önbecsülésünk romjain, a fájdalomban élnénk meg a helyzetet.

Egyéb bolygóhatások miatt ez az Újhold egy komolyabb, felelősségteljesebb érzelmi helyzetet eredményezhet, melyben érdemes koncentrálni a vágyainkra, és nem engedni a Halak vízenergiájában teljes mértékben, és határtalanul feloldódni. Ebben segíthet a Bakban lévő Vénusz-Mars-Plútó hármasa, lelkesítést, motivációt adva, hogy új minőséget teremtsünk.

Az „égi háború” folytatódik, még nehéz energiák vannak jelen, és ez március 9-ig így is lesz, utána oldódik ez a bolygókapcsolat. Ez az Újhold támogat minket, hogy merjünk nagyot álmodni, de maradjuk azért a valóság talaján, adjuk át magunkat az örömnek, lássuk meg a mindennapokban a szépet, legyen az a Nap fénye, vagy a természet bármely csodája.

Csodás napot kívánok mindenkinek!

Szalay Mónika

asztrológus és kártyavető

Amennyiben elakadtál, nem találod a kiutat élethelyzetedből, vagy csak szeretnéd jobban megismerni önmagad a saját képleteden keresztül, akkor egy konzultáció keretében segíteni tudok, és együtt keressük a válaszokat a kérdéseidre.A következő linken tudod felvenni velem a kapcsolatot, amennyiben szeretnél személyes képletelemzést.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?