Mutatjuk azt az öt darabot, amit nem érdemes nélkülözni a következő szezonban.

Nincs tavasz szoknya nélkül

A tavasz közeledtével igyekszünk félretenni a szűk farmert és a gyapjúnadrágot. Legyünk őszinték – a tél végére már sikerült is megunnunk őket. Hogy ne érjen senkit meglepetés a napsütéses időszakban, javasoljuk, hogy előre készüljünk fel és ellenőrizzük, hogy mely szoknyák hiányoznak a gardróbunkból. Ezúttal öt modellt mutatunk be, amelyeket tavaszig érdemes megvenni.

Rövid

Ha még mindig nincs mini a ruhatáradban, akkor mire vársz? Ebben a szezonban átvették a kifutókon az irányítást, és megtöltötték a divatszakemberek gardróbját – és mindezt egyszerre. 

Farmer 

2021-ben a farmer uralta a trendeket. Idén sem adja fel pozícióját, csak megerősíti – ezt már a tervezők és a sztárok is bizonyították. Jennifer Lopez például már egy bohó farmerszoknyát visel.

Hasítások

A Vivienne Westwood, Halpern, David Koma és Nensi Dojaka által kedvelt vágások és csupasz testrészek trendje nem hagyhatta figyelmen kívül ezt a ruhaelemet sem. Ráadásul a Versace show bebizonyította, hogy térd alatti hosszúsággal párosítva duplán szexinek tűnik.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?