A színész hosszú ideig arról volt híres, hogy gyakran váltott partnert. Camila Morrone-nál már egészen másképp viselkedik. 

Nagy a szerelem

A gesztusok gyakran sokkal többet mondanak, mint a szavak. Miközben Leonardo DiCaprio és 24 éves barátnője, Camila Morrone együtt úszkálnak a tengerben St. Barths mellett, a fiatal nő hátulról átöleli barátját, és röviden megpaskolja. Láthatóan jól érzik magukat együtt, és megbíznak egymásban. Akárhogy is nézzük, DiCapriot még soha egyetlen fotón sem láttuk olyan felszabadultan nő társaságában, mint ahogyan Camila mellett viselkedik.

Máshogy viselkedik vele

Később a tengerparton egy kis tánccal a fiatal nő képes volt megnevettetni az egyébként sokszor meglehetősen rosszkedvűnek tűnő sztárt. A törölközőn a rögtönzött piknik is mindkettőjüknek tetszik. És az ilyen dolgok megmagyarázzák, hogy a pár miért van már négy éve együtt. Camila Morrone-nak nem kell erőlködnie ahhoz, hogy Leo jól érezze magát a jelenlétében. Egyszerűen jól kijönnek egymással. „Leo élvezi a vele töltött időt” – mondják a barátai. Korábban állandóan a barátaival mozgott, de most már majdnem egy éve Camilával él – és néha még akkor is magával viszi, ha találkozik régi haverjaival. Ez korábban elképzelhetetlen volt. 

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?