Durva vita van kirobbanóban? Ben Afflecket és Jennifer Garnert mindig is példamutató exházaspárnak tartották, akik úgy tűnt, hogy a válás ellenére is remekül kijönnek egymással. De Ben botrányos interjúja óta ez valószínűleg már csak egy tegnapi hír…

Jennifer Garner: Reakció a botrányinterjúra

Jennifer Garner számára valószínűleg sokkoló volt, amikor meghallotta a volt férjével, Ben Affleckkel készített interjút. Bár az egykori hollywoodi álompár 2015-ben elvált, miután a sztár megcsalta a színésznőt a gyerekek dadájával, ők ketten mindig jóban maradtak három gyermekük miatt.

Jen segített az exférjének újra és újra az alkoholfüggősége miatt  drasztikusan romló állapotában, ha kellett akár személyesen vitte Bent a rehabilitációra, és úgy tűnt, mintha a két sztár jó példát mutatna, bizonyítva hogy a válás is rendezhető háborúk nélkül. Nos, úgy tűnik ez a helyzet megváltozott.

A jó viszonynak annyi?

De Ben Affleck most úgy tűnik, ennek ellenére mégis ledobta az atombombát, nemrégiben tett nyilatkozatában. A színész azt állította, hogy a Jennifer Garnerrel kötött boldogtalan házassága miatt kezdett inni. Jaj! Ezek olyan kijelentések, amelyeket gyermekei anyja nem valószínű, hogy szívesen hallott – most pedig állítólag elmondta a véleményét a dolgokról. A “Life & Style” jelentése szerint Jennifer Garner állítólag kiöntötte a szívét közeli bizalmasai felé, és elárulta, hogy valójában ő volt az, aki szenvedett a házasságtól.

A cikk még nem ért véget!

1 2Forrás

Vélemény, hozzászólás?