Melyik táska a tökéletes választás számodra? A csillagjegyed elárulja!

Táska a csillagjegyedhez

Párnázott, crossbody, elegáns vagy hátizsák– úgy tűnik, nincsenek határok a táskák trendjeit illetően. De melyik táska illik igazán hozzánk? A csillagjegyünk elárulja! Néha ugyanis nem olyan könnyű átnézni az új trendeket a végtelennek tűnő dzsungelben. Adunk egy kis útmutatást, mert arról, hogy melyik táska illik hozzánk hosszú távon, a csillagjegyünk ad információt.

Bak

A világos célok és a szervezettség fontos szerepet játszanak a Bakoknál. A lényegre koncentrálnak, de mégis hatalmas szívük van. A hozzájuk tökéletesen illeszkedő táska nem kell, hogy trendi darab legyen, de értékelik, ha egy táska funkcionális és praktikus. Mindenképpen elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy hordozzák bennük a holmijukat, ugyanakkor ideális lenne, ha mindkét kezük szabadon maradna. Egy stílusos bőr hátizsák például soha nem megy ki a divatból. 

Vízöntő

A Vízöntő nők szárnyalnak az önbizalomtól, szabadságszeretők és nem akarják, hogy korlátozzák őket. Általában pozitívak és kreatív életszemlélettel rendelkeznek. Ha divatról van szó, a Vízöntő szeret rendhagyó lenni. Vad színek, extravagáns stílusok – mindegyiket imádják. A Bottega Veneta táskák tökéletesek a számukra, mert garantáltan felhívják magukra mindenki figyelmét.

Halak

A Halak érzékenyek és lelkesek, és általában inkább a szívnek engednek, minthogy a fej vezesse őket. Kreatívak és találékonyak, de baleset érheti őket, ha divatról van szó, mert néha kicsit pazarlóak. Ha valami tetszik nekik, azonnal megakarják szerezni. A Prada Mini Bag fémezüst színben megdobogtatja a szívüket, mert majdnem olyan gyönyörűen tükröződik, mint a tenger. 

Kos

Ha van egy cél a fejükben, az el akarják érni – jöjjön, ami jön. Kíméletlenül őszinték, bátrak és néha kissé vakmerőek. Ha divatról van szó, pontosan tudják, hogy mit szeretnek, és mi illik hozzájuk. Nem követik a trendeket, hanem meghatározzák azokat. Hozzájuk egy Gucci darab passzol.

Bika

A Bikák állhatatosak és megbízhatóak. A divat terén is szeretik a klasszikusokat. Itt fontosabb számukra a hagyomány, mint a trendek. Kiváló minőségű anyagok, méltó színek – a Bika a legjobban egy örökzöld táskával teljesedik ki, mint a Chanel “2.55”-je. 

Ikrek

Az Ikrek szívesen tanulnak és sokféle érdeklődési körük van. Hamar megunják a dolgokat, mert szeretnek újdonságokat felfedezni. Ami a divatot illeti, az sem lehet unalmas. Egy átalakítható táska tökéletes lenne a számukra. Olyan, amit keresztben vagy válltáskaként is hordhatnak. 

A cikk még nem ért véget!

1 2Source link

Vélemény, hozzászólás?