Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Értékrendszerével kapcsolatos események kerülhetnek előtérbe, melyek rokonai, vagy szomszédai által lesznek a fókuszban.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Családi kapcsolatai okozhatnak feszültséget, úgy érezheti, hogy nem értik meg, vagy nem tudja megfelelően kifejezni a gondolatait.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Egy feszültebb nap elé nézhet, nehezebben tud kommunikálni munkatársaival, vagy partnerével, gyermekeivel, félreértések születhetnek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Monotonnak érezheti a napjait, illetve pesszimistább, szorongóbb érzelmek keríthetik hatalmukba, melyek az önérdekeivel kapcsolatosak.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Felelősebb anyagi helyzettel kerülhet szembe, külső kapcsolatai, vagy partnerkapcsolata által is döntési helyzetbe kerülhet.

Szűz (VIII.23- IX.22.):

Egy régebbi, tudatalatti helyzet kerülhetett mostanában felszínre, és ezzel kapcsolatosan a hitrendszere is átalakuláson mehet keresztül.

Mérleg (IX. 23. – X. 22):

Egy utazás, vagy újabb tanulmányok kerülhetnek előtérbe, esetleg egy új eszme iránt érdeklődik, mely segítheti fejlődését.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Hivatása lehet a fókuszban, de egy családi helyzet miatt nem biztos, hogy rá tud koncentrálni, és ez feszültebbé teheti.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Vágyai és baráti kapcsolatai kerülhetnek előtérbe, de túlzott optimizmusa, valamint naivitása okozhat csalódottabb perceket.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?