Döntő helyzetekbe kerülhetünk.

Átláthatatlan helyzeteink

Egy kicsit kiengedőbb, megengedőbb, pihentetőbb hét elé nézhetünk asztrológiai szempontból, az eddigi feszített bolygóállások kicsit oldódnak, Így időt hagynak nekünk átértékelni a dolgainkat, a hozott helyzeteket, és átgondolni hogyan tovább.

Az elkövetkező 10 napban kissé romantikusabbak lehetünk, akarati dolgokban nem minden esetben láthatunk tisztán, és hajlamosít a helyzet arra, hogy becsapós szituációkba kerüljünk, vagy légvárakba öljük bele energiánkat, így érdemes ebben a „ködösebb” időszakban tudatosan odafigyelni, hogy milyen új dolgokba vágjuk a fejszénket, vagy hogy mire akarnak rávenni minket. Támogató időszaka ez a spiritualitásnak, és a segítő helyzeteknek.

A Hold a héten a Bika, majd a Rák jegyében fog járni, így a hét első felében otthonosságra, komfortra vágyhatunk, otthonunk, esetleg új otthonunk, vagy újítások kerülhetnek előtérbe, de érzelmeink mégis felpörgetettebbek lehetnek, és a féltékenység is megjelenhet. A hét második felében gondoskodásra vágyó lelki helyzeteket élhetünk meg.

A párkapcsolatainkban most egy átértékelő időszak elé nézhetünk. Az eddigi helyzeteket egy erős plútói (átalakító) energia itathatta át, visszahozhatott régi helyzeteket, hogy vizsgáztasson minket a tanultakból, hogy a változást előkészítse, annak szükségességét előtérbe helyezze, így párkapcsolatainkkal összefüggésben döntő helyzetekbe kerülhetünk.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Munkája és párkapcsolata között ingadozhat az egyensúly a héten, ebből adódóan lehetnek feszültebb pillanatai.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Partnerével, vagy külső kapcsolataival kerülhet egy feszültebb helyzetbe, érdemes átgondolni, hogy nem –e ragaszkodik mereven saját álláspontjához.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Könnyedebb gondolatok, csoportmunka lehet a héten a fókuszba, illetve egy közös otthoni feladat, vagy tevékenység.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

A héten mérlegre kerülhet, hogy miben hisz, és hogy az eddigi hitrendszerét időszerű átalakítani. Ezzel kapcsolatos események kerülhetnek előtérbe.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Felelősségteljes időszak ez továbbra is, a hivatása és a vágyai, baráti kapcsolatai lehetnek fókuszban a héten, ezzel kapcsolatos felelős döntéseket kell hoznia.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Egy olyan kreatív ötlet, vagy cél fogalmazódhat meg, mely egy lendületesebb hetet adhat, egy otthon végezhető feladat is energikusabbá teheti.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Ridegebben és józanabban gondolkodhat a partnerkapcsolatával vagy anyagi ügyeivel kapcsolatosan a héten, így hozhat gyakorlatias döntéseket.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?