Egyszerű, könnyű, 24 órás méregtelenítő étrend a test helyreállításához.

Egynapos detox

Szeretnél kipróbálni egy tisztítást, de megfélemlít a méregtelenítő étrendek többsége? Nem kell esküt fogadnod, vagy hetekig csak és kizárólag gyümölcsleveket innod, ugyanis akár egy nap alatt is méregtelenítheted a tested. A rövid tisztítás nemcsak azt a segítséget nyújtja, amelyre szükséged van ahhoz, hogy visszatérj az egészséges pályára, hanem a tested is pihenést kap a nehezen emészthető és a vércukorszintet növelő ételekből. Emellett nem kell szembenézned azzal a kárral, amelyet a korlátozó, hosszú távú tisztítások okozna. “Különösen, ha gyakran végezzük, vagy hosszabb ideig követjük, a tisztítókúra káros lehet és kellemetlen mellékhatásokat okozhat, mint görcsök, puffadás, hányinger, hányás, kiszáradás, fejfájás, energiahiány és szédülés” – figyelmeztetnek a kanadai dietetikusok, és óva intenek a hetekig tartó méregtelenítéstől. Gondolj inkább egynapos méregtelenítésre, ha tisztításra vágysz, mutatjuk is, hogyan tudod kivitelezni.

A te egy napos méregtelenítő étrended

Előző este 9: 30-kor

Korán feküdj le. Győződj meg róla, hogy a hálószobád kellően hűvös, és ne nézzen semmi stimuláló dolgot, például tévét, híreket vagy drámákat.

6:00

Ébredj, meditálj és lélegezz. Kezdd a napot friss elmével.

6:30

Indítsd a reggelt szűrt vízzel, és fogyassz el egy könnyű reggelit, például egy turmixot és egy marék diót.

7:00

Tedd félre a telefonod, táblagépedet és számítógépedet csak erre a 24 órára. Ez segít elengedni a szükséges stresszt. Tehát ne feledd, melyik napot választod a méregtelenítés napjának – egy munkanap valószínűleg nem reális.

10:00

Dobj be valami harapnivalót és igyál vizet. Ez lehet egy tál leves vagy valamilyen gyümölcs. Kiváló például egy sárgarépa krémleves, és nagyon jó egyensúlyt ad a testnek a benne lévő vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően.

12: 00

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?