Ezekkel mindenki megtalálja a tökéletes fazont.

Szemöldökformázás

Mint azt már tudjuk, több okból kifolyólag is érdemes a szemöldökünket formáznunk. Karaktert ad az arcnak, méretarányokat hoz létre és nagy hatással van a megjelenésünkre nézve is. Szükségünk van tehát néhány tippre és trükkre, hogy mindezt meg is tudjuk valósítani, a legprofibb módon. Cikkünkben eláruljuk, hogyan lehet biztosítani a tökéletes görbét a szem felett.

Első szemöldök trükk: Ragaszkodj a természetes formához

A tökéletes szemöldök kialakításának kulcsa nem az, hogy túlságosan megváltoztatjuk őket, hanem hogy ragaszkodjunk annak természetes formájához. Mert a természettől azt kapjuk, amelyik a legjobban megfelel nekünk. Így előfordulhat, hogy csak egy kis finomhangolásra van szükségünk.

Második szemöldök trükk: Ne borítson el a szemöldök

A bokros, jellegzetes, dús szemöldök továbbra is divatos, de nem áll jól mindenkinek. A kis arcokat ez például elboríthatja – ebben az esetben inkább a keskeny szemöldök alkalmas.

Harmadik szemöldök trükk: Ügyelj az arc formájára

Az ívelt vagy magas szemöldök miatt a hosszú arc még hosszabbá válhat, míg az egyenes szemöldök még durvábbá teszi a szögletes arcot. Ezért mindig biztosítani kell, hogy harmonizáljon a szemöldökünk az arc formájával, a megfelelő megjelenés érdekében.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?