Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Egy régebb óta esedékes téma kerülhet elő a családban, melyben már szükségszerű lépéseket tenni, és a sok elodázás miatt a feszültség csak halmozódott.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Egy dinamikusabb esemény következhet be ami a családi életét, vagy az otthonát érinti, és ettől egy hirtelen változás következhet be.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Szerelmi életében elköteleződhet egy helyzettel kapcsolatosan, vagy pedig a gyermekvállalás idejéről beszélhet partnerével, illetve gyermekkel kapcsolatos helyzetről, vagy ezen gondolkodhat.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Egy romantikusabb szituációra vágyik külső kapcsolataiban, vagy párkapcsolatában, és olyan helyzetet élhet meg, mely által önmagát jobban megismeri.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

A mostani felelősségteljesebb élethelyzet megtanítja kiállni önmagáért, és a toleranciát másokkal kapcsolatosan.

Szűz (VIII.23- IX.22.):

A tudatos munka a tudatalatti folyamatok feldolgozásánál fontos, mert ha enged a félelemnek, akkor önbizalma sérülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22):

Még mindig egy utazással kapcsolatos esemény foglalkoztathatja, melyben akár a társkapcsolata is rendeződhet, vagy a hozzáállása ezzel kapcsolatban egy eseményhez.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Ma stabilabb érzelmi helyzetbe kerülhet, és társasági éltre vágyhat, amit korlátozottan tud megélni. Előkerülhet egy patrónusa.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Érzelmes, optimista nap elé nézhet, bár hangulatingadozások jellemezhetik a napot, de kimondottan otthonosan töltheti el barátai társaságában.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?