Nem marad mindig minden olyan varázslatos, mint az elején.

Problémák a párkapcsolatban

“Napjaik végéig minden nap boldogok voltak a kapcsolatuk alatt” -sajnos a való életben ilyen nem létezik. Előbb vagy utóbb elkerülhetetlenek a felmerülő problémák, ez az öt dolog például tipikus egy kapcsolatban.

Nincs boldog vég

A filmekben az a szép, hogy az esküvő napján és azt követően csak a boldog véget látjuk, gyönyörű párbeszédekkel. De a valóságban a házasság után már végképp igazi hullámvölgy a párkapcsolat, hol épp jó, hol épp rossz időszakokkal. Ezeknek a hullámvölgyeknek az elfogadása az egyik kihívás, amelyet valószínűleg minden pár ismer. 

Valami hiányzik és mindig hiányozni fog

Lehet, hogy van az ágyban olyan preferencia, amelyet a partner nem oszt meg, vagy csak egy belátás – bármi is az, minden partnerből hiányzik valami. Először túl kell esni ezen, és ez néha nagyon nehéz.

Önámítás, vagy maradás?

Sajnos elkerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb csalódjunk a partnerünkben valami miatt, és eljön az első válság, hiszen emberek vagyunk, és hibázunk. De hogyan kezeljük? Egy ponton mindenki elgondolkozik azon, hogy nagyobb valószínűséggel hazudik-e magának, ha ragaszkodik a párkapcsolathoz, vagy megbánná, ha túl gyorsan lemondana partneréről. Egyáltalán nem olyan könnyű … De egyszer mindenki felteszi magának ezt a kérdést. 

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?