Érdemes kipróbálni.

Újév utáni bőrméregtelenítés

Az év végi ünnepi maraton rányomta bélyegét a kinézetünkre- puffadt gyomor, néhány plusz kiló a mérlegen, de a sápadt és foltos bőr is igen gyakori. Nem csoda, elvégre karácsonykor és szilveszterkor megengedünk magunknak jónéhány pohár alkoholt, zsíros ételeket és sok édességet. Koncentrált terhelés a szervezet számára káros anyagokkal egyből észrevehető az arcunkon, megváltozik az arcszín és a bőr textúrája is. Ezen kívül vannak jeges hideg hőmérséklet és száraz, fűtött levegő feltétele sem túl kedvező a bőrünkre nézve… Ilyenkor ajánlott a méregtelenítés, amit itt az ideje a bőrünkkel is megtenni.

Bőrméregtelenítés lépésről lépésre

  1. Bőrradír

Az bőrradír gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, és gyorsan rózsás arcszínt varázsol. Mindemellett a használata után a kencéink sokkal könnyebben felszívódnak.

Az arcgőzölés egyfajta szauna az arc számára, amely megnyitja a pórusokat, hogy a méreganyagok és más lerakódások jobban eltávolíthatók legyenek. Ezenkívül a vérkeringést a gőz stimulálja – és a bőr optimálisan táplálékkal és oxigénnel lesz ellátva. A friss ragyogás elérhető közelségben van. Mivel a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőrön jobban felszívódhatnak a gőzölés után.

A testhez hasonlóan az ünnepi lakomák után a bőrnek sürgősen sok folyadékra van szüksége. Javasoljuk az ápolást (krém és szérum) a hialuronsav erős hatóanyagával. Ez képes megkötni a vizet és belülről feltölteni a bőrt. A tápláló maszk koncentrált nedvességterhelést is biztosít. 

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?