Mutatjuk, mi vár rád szívügyek terén ebben az évben.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Szenvedélyesebb párkapcsolati állásokat mutat az év kimondottan lobbanékony lehet ezen a területen. Jól megélt helyzeteknél egy motiváló, tettre sarkalló kapcsolati helyzet alakulhat ki. Negatívabb megéléseknél heves vita, veszekedés tarkíthatja a mindennapokat. Csak meghódítani szereti a partnerét, utána már unalmasnak érezheti a hétköznapokat.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

A testi örömöknek szeretne hódolni , a szépnek, a harmonikusnak, a szenvedélyesnek és az őszintének, mindezt megspékelve energikussággal- elsősorban az otthona területén. Pozitív megéléseknél ez támogatott. Negatívabb megélésnél önértékelésén eshet csorba, hiúság, birtoklás keveredhet a mindennapokba, ami nem tölti fel energiával.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Hajlamos túlracionalizálni, túlelemezni kapcsolatát, fontos, hogy értse hogy mi történik benne, ettől az érzelmei háttérbe kerülhetnek, és elfojtja azokat. Saját magát képes lebeszélni egy pozitív helyzetről, mert folyamatos kettősség van jelen a döntéseiben. Hagyatkozzon partnerére ha érzelmi dolgok kerülnek előtérbe, és engedje meg magának is, hogy átéli

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Párkapcsolatában olyan helyzeteket élhet meg, amelyek önismeretének fejlődését segítik elő. Társkapcsolatai, baráti kapcsolatai az utóbbi időben teljes átalakuláson mehetnek keresztül, máshogy láthat dolgokat, amiket addig jónak tartott, ma már nem szolgálja fejlődését. Nehezen engedi el a családi helyzeteket, és hajlamos a múltban időzni.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Szenvedélyesebb évre számíthat párjával otthonosabban érezheti magát, és költekezésre is hajlamos, akár a közös otthonukkal kapcsolatosan is. Őszinte és spontán helyzetekben nagyon szép eseményekben lehet részük. Negatív megélés esetén partnere leuralására törekedhet, hiúsága és önösebb érdekei vezérelhetik egy-egy helyzetben, ami vitákat eredményezhet, melyben könnyen megsértődhet.

Szűz  (VIII. 23. – IX. 22.):

A hétköznapokban ha nem figyel, akkor bírálóbb, kritikusabb lehet partnerével, aki ezt nehezebben élheti meg. Rendszerezi a dolgokat a kapcsolatában, és alkalma lesz a lelki „nagytakarításra” is. Mélyebb beszélgetéseket folytathat a társával, ami kimondottan elemző kedvére lehet, ezt támogatja az év.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Harmóniára és diplomatikus megoldásokra vágyna az otthonában de külső események hatására úgy érzi, hogy nem tudja érdekeit érvényesíteni a partnerével kapcsolatosan. Hajlamos alárendeződni a párjának, és a konfliktus elkerülni, de ettől meg feszültnek érezheti magát.

Skorpió ( X.23-XI.21):

Kimondottan szenvedélyes napokat élhet meg a partnerével az otthonában, mélyebb lelki beszélgetéseket folytathatnak, mely titkokra, vagy eddig nem ismert információkra is rámutathat, így közelebb kerülhetnek egymáshoz. Negatívabb megélés esetén drámai vitákat, veszekedéseket élhetnek ét, ami biztosítja az izgalmat, de mérgezőbb szituációkat is eredményezhet. A féltékenységre érdemes odafigyelni, ne ragadja el a hév ezzel kapcsolatosan.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Szerelmi vagy párkapcsolata kerülhet előtérbe az  évben. Kimondottan optimista helyzet, de most érezheti korlátozóbbnak, és ettől nem érzi magát kiteljesedettnek. Valamilyen jogi ügye is lehetséges a párjával, vagy a párjának. Legyen kitartóbb a kevésbé lelkestő helyzetekben is. Ha idén házasodik, azt támogatja az éves energia.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?