5 sztár aki magán viseli szerelme nyomát.

Nem mindig jól sül el a dolog

A tetoválásról mindenki tudja, hogy egy olyan dolog amibe csak akkor tanácsos belevágni, ha biztosak vagyunk benne, hogy azt örökre büszkén viselni akarjuk. Ezért kockázatos dolog a szerelmünk nevét magunkra tetováltatni, mert sosem lehet tudni hova fut ki egy kapcsolat. Most összegyűjtöttünk Nektek 5 sztárt, aki bevállalta a szerelmes tetkót.

Johnny Depp

A színész híressé vált tetoválás bakiját kreatívan oldotta meg. Winona Ryderrel nagy volt a szerelem, ezért a színész anno magára varratta, hogy “Winona forever”. Miután szakítottak, Depp “Wino(=bor) forever”-re módosítatta a feliratot.

Megan Fox

Megan Fox több párja nevét is magára varratta már, így volt férje Brian Austen Green nevét is őrzi magán, és a mostani párja a rapper Maschine Gun Kelly nevét is.

Forrás: US Magazine

Itt pedig volt férjével közös tetkójuk:

Forrás: US Magazine

John Legend

Az énekes és felesége Chrissy Teigen, egymás nevei tetoválást viselnek, amihez a gyerekeik nevét is hozzátoldották. Így John alkarján a “ChrissyLunaMiles” felirat olvasható, míg feleségéén a “JohnLunaMiles”. Ezzel is kifejezve, hogy ők örökre együtt lesznek.

Kaley Couco

Az Agymenők színésznője az esküvőjük dátumát varratta magára római számokkal, volt férje Ryan Sweeting miatt. Viszont miután elváltak, Kaley megoldotta, hogy egy nagy pillangóval takarja el a tetoválást, így teljesen átalakítva azt.

Kép forrása: US Magazine

Eva Longoria

Eva Longoria szintén pórul járt. Volt férje nevét a kosaras, Tony Parkerét tetováltatta magára. De miután kiderült, hogy megcsalta, a férje, nem tudott már mit tenni a tetkóval. Eva még poénkodott is a tetoválással, lévén, hogy majd alá varratja a válásuk dátumát is, és akkor olyan lesz, mint egy sírkő.

Forrás: US Magazin.

A Sztárok akik magukra tetováltatták szerelmüket bejegyzés először Gyorshír-én jelent meg.Forrás

Vélemény, hozzászólás?