Forrás: Pinterest


Ezeket a díszeket ajánljuk.

Karácsonykor szeretjük kicsit feldobni a lakás hangulatát kellemes, ünnepi dekorációval. És persze, nem maradhat ki a fadíszítés sem, ami szintén nagyon fontos pontja az ünnepnek. Nem mindenkinek van ideje arra, hogy megtalálja a megfelelő dekorációt, így szeretnénk segíteni ebben.

Menő díszek a fára

A Butlers Crazy Christmas kollekciója zseniális, érdemes végigböngészni. Nagyszerű díszeket találni itt, mint a lajhár, az Amerika kapitány kutya, vagy a karácsonyi láma. De idén megemlékeztek a koronavírus időszakról is, így van WC-papír és maszkos mikulás.

Forrás: Butlers

Karácsonyi fények

A fényfüzérek is kihagyhatatlan elemei a karácsonynak. A megszokottak mellett egyre több különleges darab közül válogathatunk. Szintén a Butlersben már menő geometriai formákat is lehet kapni.

De a Harry Potter fanoknak sem kell aggódniuk, mert baglyokat formázó verzió is létezik. Sőt zokni helyett már fényfüzér zoknikat is aggathatunk a házunkra, sőt fenyőág alakú is van, ha szeretnénk teljesen autentikusak lenni.

Forrás: IGN

Karácsonyi dekor

Ha nemcsak a fára és a fényekre koncentrálnál, hanem mással is díszítenéd a lakást. Akkor érdemes szétnézni az IKEA-nál, akiknek a nagyon aranyos plüss mikulásai totálisan feldobják a lakást.

De szintén a Butlersben találni egy fa hintalovat, ami visszahozza a gyerekkor érzését. A Praktikerben pedig menő karácsonyi mintás bögréket is vehetsz a forró csokihoz.

Forrás: Praktiker

Forrás

Vélemény, hozzászólás?