Forrás: Pinterest


Mindenre felkészülnek.

Tényleg jön a világvége?

Egyre több jel utal arra, hogy a mai világgal valami nagyon nincs rendben. 🙁 A klímaváltozás csak egy a sok közül. Viszont jövőre várhatóan elkészül az a “fekete doboz”, ami a repülőgépeken is szokott lenni, hogy az utánunk következő generációnak legyen némi kiindulási pontja az elődeiről, azaz rólunk.

Még leírni is szürreális, de úgy néz ki valóban nem árt “felkészülni” egy esetleges világvégére. Mindenestre Ausztáliában, azon belül pedig Tazmániában kap majd helyet az az óriási monolit doboz, melynek 7,5 cm vastag acélflai lesznek, lehetetlen lesz elpusztítani, és bejutni is csak úgy lehet, ha megfejti az ember az odavonatkozó hieroglifákat.

A doboz mindegy adatot összegyűjt a klímaváltozásról és az esetleges katasztrófákról, és azokat el is tárolja. A bűnösöket is megfogja nevezni, legyen az majd bármilyen magas rangú politikus, hisz az algoritmus nem válogat. Sajnos az évszázad végére 2,7 Celsius fokos hőmérséklet emelkedést jósolnak a bolygónak, ami ár nem tűnik soknak, mégis jelentős. Ennél kisebb változások is okozták már civilizációk vesztét, amibe érdemes belegondolni és amíg nem késő, cselekedni és amennyire lehet, zöldnek lenni.

Forrás: Rakéta

Forrás

Vélemény, hozzászólás?