Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Munka, szolgálat és egészség kérdésköre kerülhet előtérbe, a hevesebb, veszélyesebb állások miatt érdemes nagyon odafigyelnie mind a három területre.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Hirtelen, frusztráló, izgatott helyzetek érhetik akár párkapcsolatán, akár társulásain keresztül, ami biztonságérzetét veszélyeztetik.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Önismeretét támogató időszak, a befeléfordulás hozhat mély felismeréseket, de a kettősség érzése megmaradhat, nehezebben tud dönteni esetleg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Újabb tanulmányokba, tanfolyamba kezdhet, vagy a meglévővel akadhat dolga, netán vágyik egyet elvégezni, és ezt erősebb hittel élheti meg.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Erőszakosabb családi helyzettel találkozhat, vagy családi gyökereiben egy erőszakosabb személy bukkanhat fel, és ezt a helyzetet nehezebben élheti meg.

Szűz (VIII.23- IX.22.):

A harmónia utáni vágyakozása, egy szélsőségesebb, átalakítóbb energiával párosulhat, így hozhat végleges döntéseket régóta halogatott ügyekben.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Minden diplomáciai érzékére szüksége van ebben az időszakban, az otthonában, családi helyzetében egy gyökeres átalakulás következhet be.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

A dolgok mélyére láthat, nagyon jó érzékkel tudja értelmezni a hamisabb összefüggéseket, és énhatárai védelmében csípősebben reagálhat.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

A hétköznapokban egy érzelmesebb helyzettel találkozhat, esetleg szomszédaival, testvéreivel kerülhet közelebbi kapcsolatba a nap folyamán.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?