Az érzelmeink kerülnek előtérbe a héten.

Érzelmeinkbe vetett hit

Érzelmi hitrendszerünk kerülhet előtérbe az elkövetkezendő időszakban, azt ezt támogató energiát pedig a szombat reggel 08.43-kor bepontosult Nyilas Újhold adja, mely egy Napfogyatkozással egybekötött Újhold, így a Hold “kitakarja” a Napot, tehát lelki és érzelmi helyzeteink kerülnek előtérbe, illetve az ezzel kapcsolatos hitrendszerünk.

A leszálló Holdcsomópont érintettsége kapcsán párkapcsolataink, múltban kialakult kapcsolati rendszereink is előtérbe kerülhetnek, ezekkel kapcsolatban átalakulhatnak meglátásaink, lehetőségünk van  a terhek letételére.

Az időszak megvilágithatja hol csapjuk be magunkat érzelmileg, mi az ahol tévhitekbe ringatjuk magunkat.

Támogathat minket, hogy merjünk nagyot álmodni, és lelkesek lehetünk céljaink kijelölésében, de érdemes odafigyelni, hogy ne egyszerre akarjunk sokat, mert a kitartásunk bánhatja.

Párkapcsolataink fókuszban lehetnek, múltbeli tradíciók, bekövesedett helyzetek, “se veled-se nèlküled” hamis biztonságot adó energiái kerülhetnek felszínre. Exek mutathatnak rá a még be nem gyógyult sebekre, elfojtott érzelmekre.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Munka, szolgálat és egészség kérdésköre kerülhet előtérbe, a hevesebb, veszélyesebb állások miatt érdemes nagyon odafigyelnie mind a három területre.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Hirtelen, frusztráló, izgatott helyzetek érhetik akár párkapcsolatán, akár társulásain keresztül, ami biztonságérzetét veszélyeztetik.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Önismeretét támogató időszak, a befeléfordulás hozhat mély felismeréseket, de a kettősség érzése  megmaradhat, nehezebben tud dönteni esetleg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Újabb tanulmányokba, tanfolyamba kezdhet, vagy a meglévővel akadhat dolga, netán vágyik egyet elvégezni, és ezt erősebb hittel élheti meg.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Erőszakosabb családi helyzettel találkozhat, vagy családi gyökereiben egy erőszakosabb személy bukkanhat fel, és ezt a helyzetet nehezebben élheti meg.

Szűz (VIII.23- IX.22.):

A harmónia utáni vágyakozása, egy szélsőségesebb, átalakítóbb energiával párosulhat, így hozhat végleges döntéseket régóta halogatott ügyekben.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?