Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Dinamikusabb napot tölthet el a családjával, de figyeljen oda a kommunikációra, mert félreértések adódhatnak, amiből aztán vita is kerekedhet.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Szenvedélyesebb helyzetekre vágyik partnerével, vagy szeretne egy szenvedélyes partnerkapcsolatot. Ennek lehetősége adott, de figyeljen oda, hogy ne ragaszkodjon túlzottan.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Partnere vagy közeli barátja érzelmesebb beszélgetésre vágyhat, így ne magyarázza, racionalizálja túl a dolgokat, hanem töltsenek el együtt egy kellemes napot ha megtehetik.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Érzelmileg kellemesebb nap lehet, mint a tegnapi, de a hét végére fáradtnak és leterheltnek érezheti magát, fontos lenne, hogy töltődjön, családja körében kellemesen érezze magát.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Vágyai, szenvedélyei elragadhatják, túlszerepelhet, túlköltekezhet, így érdemes odafigyelni, hogy minél közelebb legyen az „arany középúthoz”.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Rendszerezés, precizitás jellemezheti a mai napon, érdemes kívül-belül nagytakarítást végeznie, és már nem szolgáló helyzeteket elengedni. Figyeljen arra, hogy ne legyen nagyon kritikus sem magával, sem másokkal szemben.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Úgy érezheti, hogy nem érvényesül megfelelően az akarata a partnerével vagy közeli kapcsolatával szemben, hiába próbál róla beszélni.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Érzelmektől fűtött nap elé nézhet, ami akár anyagiakban is lehet szélsőségesebb. Figyeljen oda a pesszimizmusára, ne engedjen neki teret.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Otthon végezhető tanfolyammal kapcsolatosan támogató az energetikai állás, illetve a hétköznapi dolgok is megnyugtatóan hathatnak a mai napon.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?