Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Minden türelmére szüksége lehet, mert feszítő helyzetekkel találkozhat a külvilágban, amitől hamar dühös lehet.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Otthonában, zárkózottabban töltheti el a napot, ez az időszak rámutathat mélyebb lelki folyamatokra, melyek akár gyökeres változást is elősegíthetnek.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Otthonában karrierjével kapcsolatos beszélgetésre keríthet sort, vagy otthonról végezhető munkával kapcsolatosan tárgyalhat.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Nehezebben éli meg mind érzelmeit, mind kommunikációját. Az „egyet előre, kettőt hátra” nagyon jellemző lehet a napra.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Vágyai, szenvedélyei kerülhetnek előtérbe, de sajnos érheti csalódás is a szerelmi/közeli kapcsolatában, ha nem tudja elfogadni, hogy nem a ő akarata érvényesül.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

A gondolataik még nagy hatással lehetnek a Szűz jegyűek napjára, érzelmesebben kommunikálhatnak, diplomatikusabbak lehetnek.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Romantikus, érzelmes napra számíthat, érzelmes beszélgetést élhet meg a partnerével, és előtérbe kerülhet partnerkapcsolata vagy annak hiánya esetén a vágy egy harmonikus kapcsolatra.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Érzelmei és akarata szembekerülhet egymással, és dönteni kényszerülhet, hogy melyiket válassza. A szélsőségesség és drámaiság jelen lehet erre érdemes odafigyelni.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Kisebb utazás vagy kirándulás lehetséges tervben , esetleg egy jó családi program keretében érezheti magát teljesebbnek, és hittel telibbnek. Rosszabb megélés esetén kioktató helyzetben találhatja magát.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?