Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Korlátozva érezheti tettre készségét továbbra is a külvilág által, vagy partnerkapcsolatát élheti meg annak. A belső feszültséget sporttal, vagy kirándulással lenne érdemes oldani.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Feszültebb lelki állapotban lehet a mai napon, vagy valamilyen érzelmi izgalom érheti, akár társaságra vágyhat, vagy vendégséget rendezhet otthonában.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Párkapcsolata és hivatása között dilemmázhat, nehezebben dönt, pedig szeretne egyensúlyba kerülni. Érdemesebb megélni az érzelmeket, mint megmagyarázni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Egy szabadabb napot tölthet el családjában, de energiáit még mindig elszívhatja egy erőszakosabb, önzőbb emberrel való közvetlen kapcsolat.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Otthonosabb, vagy otthon ülősebb napra számíthat, ettől lustábbnak is érezheti magát a nap folyamán.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

Túl sokat elemezheti partnerkapcsolatát és belemagyarázhat olyan dolgokat is a helyzetbe, ami nincs is benne. Érdemes odafigyelni, hogy ne legyen szőrszálhasogató.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Nem találja az egyensúlyt az ész és az akarat között, ez pedig a külvilággal, vagy partnerével kapcsolatos feszültségekhez vezethet, pedig a feszültséget egyáltalán nem kedveli.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Mélyen gyökerező családi mintázatot ismerhet fel, ezzel pedig lehetősége adódik hogy oldja magában a helyzetet. Izgalmasabb otthoni esemény lehetséges.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Családjával kapcsolatosan egy kijózanítóbb helyzetben találhatja magát, és sikerül a racionalitással összefüggően is igazságos döntésre jutnia egy helyzetben.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?