Victoria Beckhamnek vajon milyen illata van? Most végre megtudtuk, melyik parfümöt nem szívesen nélkülözné télen. És ami a legjobb: mi is megvásárolhatjuk!

Ez Victoria Beckham kedvenc téli parfümje

Hogy rájöjjünk melyik parfüm illik hozzánk igazán, ahhoz gyakran évek kellenek és egy igazán nehéz feladat. Nos, Victoria Beckhamnek már sikerült. A tervező Instagram-történeteiben aktuális szépségkedvenceit osztotta meg követőivel, ezek között ott volt a kedvenc parfümje is. David Beckham feleségének a kedvence nem más, mint egy “Room Service” nevű illat, mely a Vilhelm illatháztól származik. Victoria Beckham ezt közvetlenül a kamerába mutatta meg mindenkinek akit érdekelt, és ezt írta hozzá: “szupersikk”. A sikkes alatt természetesen a parfümje üvegét értette. Az íves, gravírozott kupakos üvegpalackot a Vilhelm Parfumerie alapítója, Jan Ahlgren tervezte Pierre Dinand tervezővel együttműködve.

Ilyen a parfüm illata

De még ha a külső megfelelő is, az természetesen még fontosabb, ami belül van. Jan Ahlgren különböző interjúkban elárulta, hogy az aromát a létrehozásakor, Greta Garbo a fürdés ls a rózsaszirom ihlették. Az ihlet megvalósításához Jerome Epinette parfümmester segítségét kérte, akivel New York-i tartózkodása során ismerkedett meg. Együtt alkották meg a friss virágos illatot, melynek fejjegyét mandarinnektár és szeder alkotja. Szívjegyében rózsaszín orchidea, bambusz és ibolya, alapjegyében fekete borostyán, pézsma és szantálfa találhatóak.Ha kicsit is Victoria Beckhamnek akarjuk érezni magunkat, akkor érdemes beszerezni – vagy legalább megszagolni ezt a csodás parfümöt. Forrás

Vélemény, hozzászólás?