A ruházat a legjobb módja annak, hogy vizuálisan formáljuk a testünket. Igaz, nem csak a szabásokra érdemes odafigyelni, hanem az anyagokra is- amelyek egyszerre csökkenthetik a területet és több mérettel növelhetik a térfogatunkat. Eláruljuk, milyen anyagokra érdemes figyelned, ha karcsúbbnak szeretnél tűnni.

Alkat és öltözködés

A lenyűgöző megjelenés minden lány álma, és szerencsére manapság már bármilyen alakkal tündökölhetünk. Ehhez bölcsen csupán kell kiválasztanunk ruháinkat: hangsúlyozni méltóságunkat és elrejteni az alakunk kevésbé előnyös részeit. Cikkünkben alaposan kivesézzük, hogyan lehet vizuálisan korrigálni az alakot, valamint a megjelenést a leghatékonyabbá tenni.

A szín sok mindent meghatároz

Lehetetlen tökéletes képet létrehozni anélkül, hogy kellő figyelmet fordítanánk a megfelelő szín kiválasztására. A test körvonalainak vizuális megváltoztatásához érdemes emlékezni arra, hogy a sötét és fekete színek nyújtják az alakot, csökkentik a súlyt, míg a fehér, világos tónusok éppen az ellenkezőjét teszik, teltebbé teszik az alakot. Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a teltkarcsú lányoknak kizárólag fekete ruhát kell választaniuk maguknak. Lehet játszani a színekkel, de nem szabad elfelejteni, hogy a fehéreket ne vigyük túlzásba.

A részletek gyökeresen megváltoztathatják a képet

A minta csökkentheti és növelheti az alak méreteit. Különös figyelmet kell fordítanunk a választásunkra. Nem lehet túlzásba vinni sem kis, sem nagy dekorációkkal. Ha ezek vonalak, akkor hosszirányúnak kell lenniük, a lehető legnagyobb mértékben nyújtva a testet. Minden vízszintes részlet éppen ellenkezőleg cselekszik, növeli a paramétereinket.

Fontos a megfelelő szövet kiválasztása

A szövetválasztás is sokat dönt egy kép megkomponálásánál. A telt alkatú lányok szintetikus ruházata nagyon nem kívánatos. Előnyben kell részesíteni a természetes anyagokat, mivel légáteresztőek. Ez fontos, ilyen ruhákban nem fog senki izzadni -ez különösen igaz a belső combra, és a mell alatti területre.

A természetes anyagok kiválasztásakor figyelembe kell venni néhány szempontot. A nagy sűrűségű szövetek, különösen a dupla szövetek, rosszul fognak kinézni a molett alkatú lányoknál. Extra kilókat adhatnak hozzájuk.

Ha már az anyag puhaságáról beszélünk, erre érdemes odafigyelni. De itt fontos, hogy ne essünk túlzásokba. Ha az anyag nagyon vékony és puha, akkor biztosan nem fogja vizuálisan megnövelni az alakot. A hibákat azonban továbbra is kiemelhetjük a szettel. 

Különböző anyagok – különböző hatások

Annak érdekében, hogy kitaláljuk, mely anyagok alkalmasabbak a molett lányok számára, javasoljuk, hogy feltételesen osszák fel őket az őszi-téli időszakra és a tavaszi-nyári szövetekre.

A cikk még nem ért véget!

1 2Source link

Vélemény, hozzászólás?