A gránátalma nem csak finom, de segít a fogyásban is! A trükk az antioxidánsokban van.

Gránátalma, a fogyás kulcsa

Élénk piros, szép, és ránézésre szuper egészséges. Ám a gránátalma még ennél többet is kínál: antioxidánsai megolvasztják a felesleges kiókat.

Különösen gazdag vitaminokban, alacsony kalóriatartalmú és még hasznos is: a gránátalma szezonja van, kapható a piacon, az üzletekben és a szupermarketekben. Sok jó okunk van arra, hogy menjünk és vegyünk belőle pár darabot. A gránátalma ugyanis nem csak az immunrendszerünket erősíti télen, hanem vonalainkra is pozitív hatással van.  Az oka, hogy az ehető magok sok antioxidánst tartalmaznak. Ezek polifenolok és flavonoidok, úgynevezett másodlagos növényi anyagok, melyek többek között elősegítik az anyagcsere serkentését.

Bónusz, hogy 100 g gránátalma mindössze 78 kcal-t tartalmaz. Használjuk a gránátalma trükköt a kívánt súly eléréséhez! Alacsony kalóriatartalmú nassolnivalóként megszünteti a sóvárgást, és összetevői megolvasztják a súlyfelesleget. Így egy pillanat alatt leadsz három kilót.

Így fogyhatsz gránátalmával

Egészséges nasiként

A  tökéletes  uzsonna, ha éhes édes dolgokat kívánsz. Távolítsd el a magokat egy gránátalmából, és egyszerűen majszolj annyi, amennyit akarsz. Az édes és savanyú keveréke magától eltünteti az édesség utáni sóvárgást.

A cikk még nem ért véget!

1 2Source link

Vélemény, hozzászólás?