Ismét nehéz energiákkal kell szembenéznünk.

Lázongó időszak

A Skorpió havából ma hajnalban a Nyilas havába léptünk, így az energiai mozgás átminősül, a Skorpió mély, szélsőséges pesszimizmusát és szenvedélyességét felváltja egy derűs, optimista, hittel teli energia.

Erősödhet kalandvágyunk, szabadságszeretetünk, felerősödhet igazságérzetünk, és előtérbe kerülhet a törvény.  Az öntörvényesség is hangsúlyos lehet, érdemes odafigyelni a belső rendre, a bennünk dúló ellentétekre. Hajlamosak lehetünk a következő időszakban belevágni olyan dolgokba, melynek nagy jövőt jósolunk, de a kitartásunk csak addig tarthat, amíg a dolog érdekel minket.

Az energiák sajnos nem lesznek ennyire kiegyensúlyozottak, mert karácsonyig fokozódni fog egy feszítő asztrológiai állás, mely a márciusihoz hasonló helyzeteket eredményezhet, megspékelve lázongással, erőszakkal, feszültséggel.

A pár nappal ezelőtti Bika Telihold pedig érzelmi helyzetünket alapozhatja meg az elkövetkezendő két hétben. Rámutathat ez az energia mindarra, ami fogva tart lelkileg minket, félelmek, kételyek, függőségek, melyek mind-mind a lelki felszabadulást akadályozzák, és melyekhez mereven ragaszkodunk, hiszen a Bika jellegzetessége, hogy nehezen enged el, birtokol. Az uránuszi energia a komfortzónánk átlépésére kényszeríthet, és egyben felszabadíthat azok hamis biztonságérzete alól. Érdemes odafigyelni, hogy a segítő energiákat tudatosan használjuk, és ne engedjünk a megszokott pesszimista gondolatainknak, hogy visszahúzzanak, mert ezt valójában saját önbecsülésünk bizonytalansága okozza.

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Szenvedélyesebb, erőszakosabb lehet a héten, hajlamos lehet indulatból cselekedni, melyet később megbánhat. Szerelmi élete és anyagi helyzete kerülhet előtérbe a héten.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Önismereti útján érhetik hirtelen megvilágosodások, váratlan helyzetek, melyek gyökeresen megváltoztathatják egy- egy élethelyzetét.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Érzelemvezéreltebb gondolatok és kommunikáció jellemezheti a hétköznapi események kerülhetnek előtérbe, mely az otthonnal is összefügghet, de egy támogatottabb helyzetet élhet meg.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Otthona, családja kerülhet az előtérbe a héten, érzelmesebb beszélgetéseket folytathatnak családtagjaikkal, és az anyai kapcsolataikban gyökeres változás következhet be.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Hiúsága, önérdekvezérelt érzelmi helyzetek kerülhetnek előtérbe, melyek a szerelmi kapcsolatát, illetve az anyagi helyzetét is érintheti, ha nincs érzelmi egyensúlyban, akkor könnyen kibillenhet.

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.):

A munka kerülhet a héten előtérbe, kommunikációja érzelem központúbb lehet, egy rövidebb utazásra vagy tanulmányra sor kerülhet.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.):

Párkapcsolata kerülhet az előtérbe, és szerelmi életében forróbb helyzeteket élhet meg, de ez túlzó is lehet, így okozhat viszályokat, feszültséget.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?