Tárgyként használta a nőket.

Túlfeszült volt állandóan

Na persze nem kell őt sajnálni, nem külső kényszerről volt szó. Csupán arról, hogy a sportoló a bokszmeccsei előtt olyannyira tele volt tesztoszteronnal és energiával, hogy állat módjára le kellett vezetnie a feszültségét valamin, még a meccsek előtt, különben félő, hogy megölte volna azokat akikkel ringbe szállt. Ez így leírva elég durván hangzik, és nincs is ezen mit szépíteni. Döbbenetes, de Tyon számára külön azért voltak “fenntartva” bizonyos nők, hogy titokban az öltözőjében és a fürdőben pusztán csak szexeljen velük, mégpedig meglehősen durván.

Br… Miután Tyson “végzett”, megrecsegtette a saját nyakát, kivonult a ringbe, majd vadállat módjára jól megverte ellenfeleit, de az előzetes szex miatt nem verte őket halálra. A bokszoló állítólag nagyon súlyos pszichés problémákkal küzdött, és nem tudta fékezni óriási energiáját. De arra is volt példa korábbi testőre Rudy Gonzalez szerint, hogy random elsírta magát, és mindig attól rettegett, hogy legyőzik őt. Ha pedig vesztes lenne vagy megölne valakit a meccsen, akkor rettegett attól, hogy börtönbe kerülne vagy vissza a telepre, ahol felnőtt.

Mivel a bokszoló (55) később ténylegesen ült börtönben nemi erőszakért, büntetése 6 év volt, de jó magaviseletért 3 év után kiengedték, így kikövetkeztethető, hogy agresszív természete nem sokat változott, bár ő azt állítja magáról nagyon sok mindent megbánt már és máshogy tenne ma.

“Nem tudom elhinni amiket régen kiejtettem a számon bizonyos emberekre. Nagyon sajnálom”- mondja a sportoló.

Forrás: Just Jared

Forrás

Vélemény, hozzászólás?