A bújós pulóver szexis lesz! Míg eredetileg a nyári divatból ismertük a szabad vállakat, most a téli ruhatárunkba is bekúszik a trend – ezzel minden ruhadarabot szexissé varázsol. Megmutatjuk, hogyan formázhatod a legjobban.

Hello szexi vállak

Véletlenül lecsúszott felső?! Nem! Most már tudatosan helyezzük a vállunkat a rivaldafénybe. Bár az elmúlt években ezt a trendet kihagytuk, most népszerűbb, mint valaha. Ezen a télen természetesen szeretnénk magunkat extra hangulatossá tenni teddy szőrmével, meleg vaskos pulóverekkel és puha kasmírral. De ez a trend egy csipetnyi szexisséget ad az egésznek: a váll nélküli pulóverek ugyanis újra divatba jöttek.

Az aranyszabály a nem vállra hajló megjelenéshez 

Viseld nőies elegáns szoknyával vagy lezser farmerrel és tornacipővel – itt egyetlen szabály van: meg kell szakítani a stílust. Ezenkívül a jó közérzet tényezője a csúcson van, mert a szexi megjelenés ellenére mégis otthon szeretnénk érezni magunkat ebben a trendi darabban, és garantáltan nem fagyunk meg. Egy midiszoknya pulóver kombináció ejtett vállakkal például finoman vonzza a tekintetet, mert a hangsúly a szexi csavaron van.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?