Az idei téli szezon a repülő állatokról szól. Amit bejelentettek nekünk, azt megszívleljük: mi is szeretnénk viccesek lenni. Viccesek, mint a madarak.

Tollas bál

Fütyülünk, csipogunk, repesve várjuk az ünnepeket. A trendek ezúttal ugyanis arra kényszerítenek minket, hogy bevonjuk magunkat egy finom fonalba. Bizony, a tollak most a nagy divatházakhoz is eljutottak. Az olyan címkék, mint a Gucci, jelenleg egyre gyakrabban küldik a tollpihéket a kifutókra. A Love Parade márka Alessandro Michele kreatív vezetővel több ruhát is feldíszített színes tollazattal, amelyek nosztalgikusan emlékeztetnek a letűnt korok díváira.

Bolyhos anyagok

Ebben a szezonban a bolyhos anyag ügyesen nyújt számunkra változást a korábbi ünnepek bársonyos, lurex és  flitteres anyagaihoz képest. Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen? A tollazat, amely többnyire marabu tollából származik, általában nem pontosan etikai eredetű. Ezért le kell mondanunk a szórakoztató trendről? Nem feltétlenül. Mivel a madarak a barátaink, egyre több olyan címke jelenik meg, mint Natalie és Alanna, akik a fenntartható vagy mesterséges tollgyártásra specializálódtak. Az éjszakát nappallá változtathatjuk egy tollas szett segítségével. Most semmi sem áll ennek az útjába. Source link

Vélemény, hozzászólás?