Forrás: Pinterest


Mélyre ásnak a házasság tragédiájában az új évadban.

Gyönyörű lesz Elizabeth Debicki

A The Crown sorozat 5. évadában feltűnik Diana hercegné 1994-es híres “bosszúruhája”. A forgatásról készült fotókon Elizabeth Debicki látható, aki a fekete selyem Christina Stambolian ruhának a másolatában állt a kamerák elé.

Ezt a gyönyörű és szexi ruhát, Diana azután viselte, hogy Károly herceg bevallotta hűtlenségét Camilla Parker-Bowlesszal.

“Természetesen Diana tudta, hogy minden szem rá fog szegeződni [az interjú után]” – mondta Brittany Talarico, stílusszakértő. “Nem kellett szavakkal mondania semmit. Ez egy divatválasz volt – ez a ruha lett az ő világos üzenete Károlynak és a világnak.”

A következő évad 2022 novemberében debütál Netflixen, a walesi herceg és hercegné házasságának utolsó éveibe, valamint Diana életének utolsó napjaiba fogja bevezetni a nézőket, mielőtt váratlanul meghalt egy 1997-es autóbalesetben Párizsban, 36 éves korában.

Diana a “bosszúruha” után úgy döntött, hogy kilép a királyi család árnyékából, és úgy tűnik, hogy a The Crown feltárja ezeket az időket is a következő epizódokban.

Forrás: People

Forrás

Vélemény, hozzászólás?