Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán!

Kos (III. 21. – IV. 20.):

Megfontoltabb lehet az önértékelésével, és értékrendszerével kapcsolatosan, átgondoltabban kezelheti a helyzeteket.

Bika (IV. 21 – V. 20.):

Lelkének árnyékosabb oldala kerülhet felszínre, a féltékenység és a birtoklás előtérbe kerülhet egy fontosabb eseménnyel kapcsolatosan.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.):

Egy mélyebb érzelmi gondolkodás jellemezheti a mai napon, mely összefügghet egy felelősségteljesebb döntés meghozatalával.

Rák (VI. 22. – VII. 22.):

Egy mélyebb lelki és érzelmi helyzet okozhat ma egy fájóbb szituációt, mely akár egy múltbeli eseménnyel is összefügghet.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.):

Érzelmei kerülhetnek az előtérbe, hangulatváltozás jellemezheti és igazságérzete is feltámadhat egy párkapcsolati szituációval összefüggésben.

Szűz (VIII.23- IX.22.):

Kritikusabb lehet ma önmagával és a partnerével is, emiatt elveszhet a részletekben és nem látja át a helyzetet megfelelően.

Mérleg (IX. 23. – X. 22):

Lelki átalakuláson mehet keresztül, mélyről jövő tudatalatti dolgok kerülhetnek napvilágra, egy fájdalmasabb érzelmi helyzetet élhet meg.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.):

Egy konkrét helyzet, mely hosszabb idő óta bosszúságot okoz megoldódhat a mai nap folyamán, és akár végleges lezárásra kerülhet sor.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.):

Céljai és hivatása kerül előtérbe, ebben nagy szerepet játszhat hivatástudata is, nagy lendülettel vetheti magát egy dologba.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?