Morgan Freeman dönt a rendőrök sorsáról.

Meglepődtek, mikor meglátták

Azt hiszem kijelenthetjük, hogy Morgan Freeman (84) egyik legjellegzetesebb sajátossága a hangkaraktere. Mély, zöngés, megnyugtató hangja nemhiába ösztönzött már dokumentumfilmeseket, hogy őt kérjék fel narrátoruknak. A veterán színész most a rendőrségnél próbálta ki magát.

Morgan Freeman az alabamai rendőrség munkáját azzal segítette, hogy beállt ő is a 7 tagú toborzó bizottság tagjai közé, mikor a rendőrség jövendőbeli tagjait toborozták. Freeman meghúzódott hátul egy széken, sapka volt rajta és nem feltűnősködött, de 9 embert is meginterjúztatott a munkához. A Gulf Shores Rendőrség nagyon hálás a színésznek segítségéért. Freeman önként jelentkezett a munkára, és nagyon tiszteli a rendőrség tevékenységét. Morgan Freemant hamarosan az Amerikába Jöttem 2-ben lehet majd látni!

A színész jótékonykodni is szeret, amit a rendőrség is tapasztalhatott most, ugyanis nagy össszeggel támogatta őket egy alapítvánnyal karöltve. Szerencsére, a kora ellenére, a filmekkel sem áll le és a narrálást is folytatja!

Forrás: FoxnewsForrás

Vélemény, hozzászólás?