Reggeli rituálé vagy az éhség gyors kielégítésének módja? A szokásos reggeli alapján elmondjuk, milyen új dolgokat tudhatsz meg egy személyről.

Lebuktat a reggeli

Valaki az első étkezést tartja a főételnek, míg egyeseknek a reggeli az az idő, amikor összeszedik gondolataikat és ráhangolódnak a napra. A diétázók örülnek, mert reggel egy kicsit több kalóriadús ételt engedhetnek meg maguknak, mint délután. Vagy el sem tudod képzelni, hogy úgy hagyd el a házat, hogy nem ittál kávét? Mindenkinek megvan a saját egyéni hozzáállása a reggelhez, amelyet néha át lehet adni a következő generációnak. Egyszerű, gyors és kiadós reggelit választasz, vagy korán kelsz, hogy a kávézóban finom ételeket fogyassz? Gondoltál már arra, hogy az első étkezés sokat elárulhat rólad? Számos vélemény létezik, amelyek mindegyikünkre érvényesek, ízlési preferenciáinktól függően.

Zabkása

“A következetesség a tökéletesség jele” – gondolod, és ezzel nehéz vitatkozni. Választhatsz a hajdina, a zabpehely és a búzadara zabkása közül, de bármelyik formát is választod, pontosan tudod, mi fog történni reggel, mi lesz délután és mit fogsz tenni lefekvés előtt. Szeretsz mindent a polcokra tenni, és a spontán helyzetek kényelmetlenséget okoznak. 

Tojás mindenféle változatban

Könnyen megtalálod a kiutat minden helyzetből, mert sokat ér az a képesség, hogy az egyszerű tojásokból finom reggelit készíts. Szereted az egyszerűséget, és nem szoktál felesleges dolgokon aggódni.

Croissant, kávé és narancslé

Ha egy ilyen készlet a szokásos reggelid, akkor nem szeretsz korán kelni, ellenben nem tudsz a fenekeden ülni, és előszeretettel utazgatsz. Álmodozó természet vagy, akinek kell egy óra reggel, hogy összeszedje a gondolatait.

Pirítós

Nyugodt vagy, és nem vagy hozzászokva a gyors döntések meghozatalához. Viszont van időd befejezni minden dolgod. Ugyanakkor a féltékenység is jellemez.

A cikk még nem ért véget!

1 2Source link

Vélemény, hozzászólás?