A színész jókedvűnek tűnt.

Lassan talpra áll

Az 58 éves színész karrierjét sajnos eléggé megtépázta botránya volt feleségével Amber Heard-del, de Johnny nem adja fel. Most ismét a kamerák előtt mutatkozott, igaz csak egy premieren. Depp a hangját kölcsönzi a “Puffins” c animációs sorozatban az egyik fő karakternek, Johnny Puffnak. A Puffins fő karakterei 3 madár és egy rozmár lesznek.

Johnny, Rómában tette tiszteletét a vörös szőnyegen, a 19. Alice Nella Citta 2021-es fesztiválon, ahol levetítették az első részt a Puffinsból, ami egyébként egy 250 részes rövid, egyenként 5 perces animációs sorozat lesz. A színész mosolygott, integetett, mindekivel kedves volt, és bár napszemüvege mögé rejtőzött, nem látszott meggyötörtnek a korábbi időszaka miatt.

Remélhetőleg Johnny Depp még aktívabban visszatér a filmezéshez, és változatosabbnál változatosabb karakterek bőrében láthatjuk őt újra! Hollywood bár nem állt ki mellette a nőverő botránykor, de rengeteg rajongója van és sok rendező még mindig szívesen dolgozna a színésszel. Deppnek egyébként, nagy tervei vannak a jövőre nézve, ugyanis saját produkciós filmes ügynökségét tervezi tovább bővíteni, mégpedig spanyol segítséggel.

Forrás: Just JaredForrás

Vélemény, hozzászólás?