Sárga, rózsaszín és narancs uralta a kifutókat és most az utcai stílust is. A Csajos.hu teljes útmutatót ad a 2021 -es őszi színtrendek viseléséhez. 

Színek viselése

Hiába búcsúztunk el a nyártól, a neon továbbra is hihetetlenül divatos. A divatbemutatók legmelegebb árnyalatai utcai stílus esetében is dominálnak. A feltűnő sárgák, narancsok és rózsaszínek emlékezetessé teszik az idei őszi ruháinkat. A Moschino és a Dior mély narancsot és játékos sárgát használtak a tavalyi év műsorának sztárjaiként. Ezt követően a Balmain rózsaszínű kabátok és ruhák születését szorgalmazta. Végül a Chanel erőteljes álláspontot foglalt azzal, hogy piros mellényeket és koktélruhákat adott ki. Legyen szó monokromatikus pillanatról vagy ízléses neonpopról, ezek az erőteljes színek megadják neked a szükséges ragyogást. 

A blézer ruha

A blézer ruha neon frissítést kap! Ez az őszi alapanyag tökéletes darab a nőies miniruhák megfelelőbb őszi outfitté alakításához. A monokromatikus neon megjelenés érdekében a ruha párosítható hozzá illő kiegészítőkkel és merész cipővel. Ha úgy döntesz, hogy a ruha lesz a megjelenésed sztárja, akkor a semleges árnyalatú cipő és egy fekete táska remekül feldobja.   

Neon kabát

A hűvösebb hónapokban semmi sem lesz menőbb, mint egy merész, rikító kabát. Az idei szezon egyik legjobb megoldása a neon dzseki, amely farmerrel  és sportcipővel  párosul. A merészen elegáns öltözet észrevehetővé tesz, miközben megőrzi a funkcionalitást és az egyszerű eleganciát. 

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?