Majdnem belehalt.

Teljesen megváltoztatta életét

A drogfüggőség egy olyan veszélyes lét, amit ha túlélsz, már elhiheted, hogy van őrangyalod. Egy amerikai nő, sokkoló történetét mesélte el, csak, hogy erőt adjon másoknak is a gyógyuláshoz.

Ginny Burton (48) ma már 9 éve tiszta. 3 gyerek anyja, nyáron diplomázott jogból, és ma már tudja milyen szerencsés, hogy még él. Döbbenetes, de Burton mindössze 7 éves volt, amikor először drogozott. 14 éves korára már heroin függő volt. Rossz körülmények közt nőtt fel, 7 testvérével együtt. Anyja vezette be a drogok világába…Állítása szerint olyan rossz volt az életük, hogy ebbe menekültek, hogy eltudják viselni a valóságot.

Ambíció vs. drog

Ginny nem volt rossz tanuló, de a kábítószer teljesen elvette a józan eszét és az ambícióit. Már iskolásként is érdekelte a jog, de a drog miatt csak a 6. osztályt járta ki. Teljesen elvesztette a kontrollt, a családjára nem számíthatott, az anyja is meghalt. Burton többször került börtönbe is, de mindig kiengedték. Ezt a képet osztotta meg magáról, a régi drogos énje vs. a mostani énje különbség illusztrálásaként.

A nő számára a gyógyulás útját az jelentette, amikor rájött, hogy nem mások okolhatók a saját kudarcaiért. Nem az anyja vagy az abuzív exe miatt lett ilyen amilyen, és elkezdett magával foglalkozni, majd sportolni. Ez volt számára a kiút. Biciklizett, futott, sziklát mászott, túrázott, elköltözött, leállt a drogokkal, próbált jó ember lenni. Végül fizikailag is teljesen megváltozott, és rendbe jött az élete, így a lelki mantrázás is jól sikerült nála.

Ma már diplomás, 3 (felnőtt) gyerekes anyuka, boldog párkapcsolattal, új munkája van és könyveket ír a drogok rossz hatásairól. Ez egy igazi sikertörténet, és reméljük így is marad.

Forrás: FoxnewsForrás

Vélemény, hozzászólás?