A héten végre előreindulnak a megrekedt dolgaink.

Sorsfeladataink időszaka

A héten beindulnak az energiák, asztrológiai szempontból a Sorsfeladataink kerülnek előtérbe. Az év bolygója a Szaturnusz több hónapnyi tolatás után ismét előre indul, és egy új struktúrát hozhat létre kapcsolatainkban, egy új rendszer felépítését helyezheti előtérbe. Az elmúlt hónapokban azokkal a szituációkkal ismertetett meg, és azokra a helyzetekre mutatott rá, ahol még dolgunk van, ahol fájdalmasabb helyzeteken keresztül megmutatta, mihez és hogyan ragaszkodunk, hol vagyunk makacsak és hajlíthatalanok. Most egy új helyzet, egy új kiindulópont kerülhet előtérbe, és az elengedés és lezárás szakasza lehet a fókuszban, illetve egy régi helyzet megújult köntösben kerülhet ismét elő, és lehet élhetőbb. Aki foggal körömmel ragaszkodik a régi életéhez, annak egy nehezebb időszak következhet el, aki viszont hajlandó változni, rugalmasabb lenni, más nézőpontból is megvizsgálni az adott szituációt, egy támogató időszakra számíthat. Cselekvésre ösztönző helyzetekkel találkozhatunk, mely kirángat az önsajnálatból. Ez az előremozdulás a megrekedt helyzetekből elmozdít minket, és változást eredményez, ha nem is az egonak kedvezőt, de átláthatót. A héten a hatások felerősíthetik egymást, érhetnek minket válságok, de minden egyes helyzet egy új előszél lehet.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Idegesebb, feszültebb és kapkodóbb lehet a hét második felében, és ez munkáját érinti majd elsődlegesen. Érdemes a pihenőidők betartásával is foglalkozni.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Kimondottan feszült hét elé nézhet, külső kapcsolatai, üzleti partnerei, illetve párkapcsolata határozza meg a heti eseményeket.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Egy mélyebb lelki folyamatot élhet át, melyben felszínre kerülhet egy régmúlt családi helyzet, melyet nem dolgozott fel.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Sokkal erősebben ragaszkodhat a múltjához, és ragadhat bele egy régi történetbe, ezzel viszont nem enged teret az újnak, és a fejlődését sem szolgálja.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Hiúságát legyezgeti, ha dicsérik, de ez lehet manipulációs eszköz is, hogy elaltassák figyelmét a valós problémáról. Hivatása kerül a héten előtérbe.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Egy családi helyzet okozhat feszültebb pillanatokat, és ezek nem egyeznek a céljaival és vágyaival, valamint rendszerezett napjait is boríthatja, ettől pedig nem jó a komfortérzete.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Ridegebbnek élheti meg a külvilágból érkező energiákat, és a harmóniára való igényét is nehezebben tudja megélni.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

Egy kimondottan nehezebben átélhető hét elé nézhet, vita fordulhat elő partnerével, ennek központi oka féltékenység és birtoklás lehet. Érdemes nagyon tudatosnak maradnia.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?