Mutatjuk, mi vár rád a mai nap folyamán.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Értékeivel, értékrendszerével függhet össze a mai nap, melynek akár anyagi vonzata is lehet, egy hirtelen kiadás, vagy bevétel fordulhat elő.

Bika (IV. 21 – V. 20.)

Akár egy helyzet végleges megszakítására is sor kerülhet a nap folyamán, illetve rokonaival vagy testvéreivel kapcsolatos váratlan esemény következhet be.

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

Nehezebb beszélgetésre számíthat a partnerével, vagy pedig gyermekekkel kapcsolatosan, illetve akadályozva érezheti magát.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Egy szélsőségesebb, sorsszerű esemény következhet be ma, amire nincs igazán befolyása, így érdemes sodródni az eseményekkel.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

Partnerkapcsolata kerülhet az előtérbe, vagy külső üzleti kapcsolatai, mert most ezeken keresztül kap tanító helyzeteket az önismereti útján.

Szűz (VIII.23- IX.22.)

Egy határozottabb, és szellemibb fejlődésen mehet keresztül, mely energikusabbá teheti a nap folyamán, és a későbbiekben egy tartósabb változást okozhat.

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

Diplomáciai érzékét kell a mai napon alkalmaznia, mert egy kellemetlenebb helyzetet ezen keresztül fog tudni megoldani.

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

A feszültebb, szenvedélyesebb helyzet a mai napon is még fennáll, így érdemes először 10-ig elszámolnia, mielőtt kiállna önmagáért, hogy ne sértsen meg másokat.

Nyilas (XI. 22. – XII. 21.)

Vágyai és céljai kerülhetnek a mai napon az előtérbe, és ezek összefügghetnek a munkájával, esetleg azon keresztül szeretné megvalósítani őket.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Forrás

Vélemény, hozzászólás?