A New Balance cipők általában sima fehér vagy szürke színűek. De 2021 őszén az élénk színaz abszolút trend.

A legnépszerűbb sportcipő

A New Balance márkát 115 éve alapították, és mai formájával ellentétben 1906 -ban a cég még nem a divatos cipőkre specializálódott, hanem az ortopéd talpbetétekre. Ez csak a 60-as években változott meg, amikor az úgynevezett “Trackster” cipők az egyetemi sportcsapatok nem hivatalos kedvenc cipői lettek. Akkoriban a cipő népszerűségét nem a nagyszabású reklám- vagy marketingkampányoknak köszönhette, hanem a szájról szájra terjedő propagandának.

Sneaker: A fehér és szürke New Balance helyett esküszünk erre a modellre ősszel

Manapság persze kicsit más a helyzet. Az olyan nagyvállalatok számára mint a New Balance, a reklám gyakorlatilag szerves része. Ugyanakkor a személyes megbeszéléseken elhangzó szóbeli ajánlásokat sem szabad alábecsülni egy márka 2021 -es sikere szempontjából, hiszen még mindig az őszinte tanácsokban bízunk a legjobban.

Míg korábban ezekben a színekben uralták a sportcipő trendeket, New Balance egy éve megszokott fehér vagy szürke cipői helyett 2021 őszén érdemes többszínű cipőtrendet választani . Hihetetlenül jó hangulatba hoznak, és szuper stílusosok.  A „tarka” szó itt nem igazán éri el a célt, képletesen a teljesen összekevert színeket értjük. A New Balance sportcipőivel a színek határozottan összehangoltak.

A cikk még nem ért véget!

1 2

Source link

Vélemény, hozzászólás?